Μαλβίνα Κάραλη: 10 ατάκες της για τον έρωτα που θα μείνουν για πάντα αξέχαστες!

Μαλβίνα Κάραλη: 10 ατάκες της για τον έρωτα που θα μείνουν για πάντα αξέχαστες!

13 χρόνια χωρίς μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της δημοσιογραφίας 

Γοητευτική. Οξυδερκής. Πολυμήχανη. Ετοιμόλογη. Ανατρεπτική. Επιβλητική και με αστείρευτο χιούμορ. Η λίστα με τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε κανείς να της προσδώσει δεν τελειώνει εδώ. Και μπορεί να έχουν περάσει πια 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Μαλβίνα Κάραλη, ή αλλιώς Μαρία-Ελένη Σακκά, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έφυγε από τη ζωή, όμως μένει ακόμα χαραγμένη βαθιά στις μνήμες μας, και μάλλον αυτό δεν θα αλλάξει.

59897-131231 fafdc
784982 ScreenShot994 f3118


Ήταν 7 Ιουνίου του 2002, όταν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του χαμού της, που βύθισε στο πένθος το δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο. Η Μαλβίνα, για πρώτη φορά στη ζωή της έδωσε μια μάχη που δεν κατάφερε να κερδίσει, στα 50 της μόλις χρόνια. Ωστόσο, μια πορεία χρόνων στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας εκπομπές όπως το Mea Culpa, το Malvina Live, το Μalvina Hostess και το Malvina Rixten, θα καταφέρει να την εκτινάξει στην κορυφή της προτίμησης του κοινού και να την διατηρήσει εκεί ακόμα και σήμερα.

785079 23 5 6cc37


Με αφορμή την σημερινή ημέρα, συγκεντρώσαμε για εσάς 10 αξέχαστες ατάκες της, σχετικά με ένα από τα πιο αγαπημένα της θέματα. Τον έρωτα. Η Μαλβίνα αγάπησε βαθιά, αγαπήθηκε επίσης, και μέσα από τα βιώματά της, μας χάρισε μερικές από τις πιο έξυπνες ατάκες που διαβάσαμε τελευταία.

1.«Ή είμαι ερωτευμένη και δυστυχώ με τρόπο αστείο, ή είμαι λογική και πλήττω θανάσιμα»


2.«Στον έρωτα όταν έχεις σταθερές βάσεις, καλή ανατροφή, σωστές χαρακτηρολογικές δομές την χάνεις την αξιοπρέπειά σου απέναντι στον άλλον... διαφορετικά είσαι βλάκας»


3.«Σπάστηκα με την ατάκα σου "Κοίτα να διασκεδάσεις". Δε γουστάρω να περνάω καλά χωρίς εσένα. Θέλω να λες από μέσα σου να είναι όλα μαύρα εκεί που πάει χωρίς εμένα. – γιατί έτσι λέω κι εγώ. Τι να σου κάνω ανωτερότητες; Γιατί είμαστε έτσι φτιαγμένοι να μη μας αρέσει να περνάει καλά ο άλλος χωρίς εμάς»


4.«Σημασία δεν έχει μόνο ποιον αγαπάς, αλλά με ποιον μπορείς να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου. Εγώ έτσι είμαι μαζί σου και ξέρω πως με μένα είσαι ο εαυτός σου και θα είμαι ο υπασπιστής σου σε κάθε πετροπόλεμο»


5.«-Γιατί τα κάνεις αυτά; -Γιατί είμαι αδύναμη, κακομαθημένη και σ' αγαπάω»


6. «Άντρας είναι ένας, ο άντρας μου. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει»


7. «Θα ευχηθώ αυτό που εύχομαι πάντα. Να γίνει το καλύτερο για σένα και να είμαι κι εγώ εκεί κοντά. Και πιο κοντά να μη γίνεται»


8. «Αν είναι κακό να σκοτώνεις τον πλησίον σου δίχως λόγο, είναι χίλιες φορές πιο κακό να ερωτεύεσαι και να αγαπάς τον πλησίον σου δίχως λόγο»


9. «Οι άνθρωποι όταν είναι να ξεπεραστούν, ξεπερνιούνται όπως οι μόδες»


10. «Άνδρας που δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ»

Διαβάστε ακόμη:

Grace Helbig: Η star του YouTube μιλάει αποκλειστικά στο Queen.gr!

Αναφιώτικα: Γνωρίστε το πανέμορφο... νησί της Αθήνας! (PHOTOS)