10 σειρές για να ξεκινήσεις μέσα στον Αύγουστο

10 σειρές για να ξεκινήσεις μέσα στον Αύγουστο

Ή αλλιώς, πώς να γεμίσεις τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών σου

Εκτός από τις κλασικές σειρές που σου κάνουν συντροφιά τις μέρες που δεν έχεις τι να κάνεις, υπάρχουν και μερικές όχι και τόσο γνωστές(όσο οι classics) που αξίζει να τις ξεκινήσεις. Ποιες είναι αυτές;

The Fall

Ο Jamie Dornan(50 αποχρώσεις) πρωταγωνιστεί μαζί με την καταξιωμένη Gillian Anderson σε ένα αστυνομικό δράμα που σίγουρα θα σε καθηλώσει. Είναι καταπληκτικός στο ρόλο του ως δολοφόνος κατά συρροή – καμία σχέση με την αρκετά χλιαρή ερμηνεία του ως Christian Grey.


The Brink

Jack Black & Tim Robbins είναι οι σταρ της νέας αμερικανικής κωμωδίας, που εστιάζει στη γεωπολιτική κρίση του Πακιστάν. Κάθε σεζόν της θα ασχολείται με μια διαφορετική κρίση στον πλανήτη.


Empire

Η ίντριγκα της μουσικής hip-hop βιομηχανίας, δίνεται μέσα από ένα οικογενειακό δράμα που έχει προταθεί φέτος για βραβεία EMMY.


Wayward Pines

Ο Matt Dillon είναι ένας Αμερικάνος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, που ερευνά την εξαφάνιση δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων σε μια πόλη του Idaho.


True Detective

Η δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς σειράς έχει ένα A-list καστ – Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams – και αφηγείται μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.


Orange is the New Black

Μπορεί να μην είναι καινούρια σειρά, όμως είναι πραγματικά μία από τις πιο κουλ και έξυπνες σειρές που έχουν βγει ποτέ για τις γυναίκες. Ξεσήκωσε τις ΗΠΑ, κατέτκησε το Netflix και εμάς, που ξενυχτήσαμε για να κάνουμε μαραθώνιο επεισοδίων.


Modern Family

Μια κλασική sit-com που έκανε το ντεμπούτο της το 2009. Ανάλαφρη και ευχάριστη, η σειρά ακολουθεί τις ζωές των «μοντέρνων οικογενειών» και έχει κερδίσει το βραβείο EMMY για την Καλύτερη Κωμική Σειρά, τέσσερις χρονιές στη σειρά.


Inside Amy Schumer

Κάθε επεισόδιο χωρίζεται σε σκετσάκια και μας αποδεικνύει πως η Amy Schumer είναι πραγματικά μία κωμική ηθοποιός που αξίζει να παρακολουθήσεις.


How to Get Away With Murder

Η Viola Davis πρωταγωνιστεί ως μια καθηγήτρια νομικής σε ένα αριστοκρατικό πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας, που μαζί με τέσσερις μαθητές της, μπλέκεται σε μια δολοφονία.


The Royals

H Έλενα είναι το αρχηγικό μέλος μιας βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, η οποία πρέπει να αντιμετωπίζει διαρκώς οικογενειακά και μη προβλήματα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κοινή γνώμη. Plus: Παίζει η αγαπημένη μας, Liz Hurley.

Διαβάστε ακόμα

Είναι γεγονός: Το Prison Break επιστρέφει!

Η νέα σειρά του HBO, “Vinyl” έχει δημιουργούς τους Martin Scorsese & Mick Jagger