10 ρομαντικές ταινίες για να δεις μαζί με τον καλό σου

10 ρομαντικές ταινίες για να δεις μαζί με τον καλό σου

Και να μη βαρεθεί στα μισά της προβολής

Συνήθως είναι λιγάκι δύσκολο να πείσεις έναν άντρα να δει μια ρομαντική ταινία. Βέβαια, αν είσαι το κορίτσι του, αυτό το κάνει λιγάκι πιο εύκολο. Πέρα από τις κλασικές ταινίες όπως «Το Ημερολόγιο», το «Αγαπημένε μου Τζον» και όλες τις υπόλοιπες ταινίες που έχουν βασιστεί σε βιβλία του Nicholas Sparks που μοιάζουν μεταξύ τους, υπάρχουν μερικά φιλμ που αξίζει να δεις μαζί με τον καλό σου και που σίγουρα θα τα εκτιμήσει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεσαι.

Ποια είναι αυτά;

Αγάπη σαν Ναρκωτικό

loveandotherdrugs 633fd

Δεν είναι μια κλασική ρομαντική ταινία. Ο Jamie είναι ένας γοητευτικός πωλητής φαρμάκων και η Maggie μια αρκετά δυναμική γυναίκα, που πάσχει από Πάρκινσον. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν μια αρκετά ερωτική σχέση γεμάτη εντάσεις και θα βρεθούν υπό την επήρεια του ισχυρότερου ναρκωτικού – αυτού της αγάπης.

500 Μέρες με τη Σάμερ

500 days of summer e7f89

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι. Το αγόρι ερωτεύεται. Το κορίτσι όχι.

Υ.Γ. Σ’ αγαπώ

psiloveyou 1e277

Πολύ συγκινητική ταινία, που δείχνει πως η αγάπη μπορεί να διαρκέσει για πάντα – αρκεί φυσικά, να μη σταματάς ποτέ να προσπαθείς.

Καζαμπλάνκα

casablanca 8158a

Για τους λιγάκι πιο ψαγμένους – μην τη δείτε αν ο καλός σας βλέπει μόνο ταινίες της Marvel – υπάρχει και ο κλασικός παλιός καλός κινηματογράφος. Στην Καζαμπλάνκα, στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ένας Αμερικανός συναντά την παλιά του αγάπη, που έχει πλέον παντρευτεί κάποιον άλλον. Η ίδια όμως χρειάζεται τη βοήθεια του πρώτου για να σωθεί. Αριστούργημα.

Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ

notting-hill adbc5

Μια σταρ του Hollywood(Julia Roberts) γνωρίζεται τυχαία με έναν βιβλιοπώλη(Hugh Grant) σε μια από τις πιο διάσημες ρομαντικές κομεντί που κυριάρχησαν στα 90’s.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

romeoandjuliet 05bd1

Η σύγχρονη εκδοχή του γνωστού έργου του Σαίξπηρ, με πρωταγωνιστές-αστέρια, τους Leonardo DiCaprio και Claire Danes.

Μία Ημέρα

one-day 2dd4b

Μια τρυφερή, συγκινητική και ανθρώπινη ιστορία, που περιγράφει ουσιαστικά την ημέρα της 15ης Ιουλίου κάθε χρόνου, της ημερομηνίας γνωριμίας των κεντρικών χαρακτήρων, Emma και Dexter.

Οδηγός Αισιοδοξίας

1682440-inline-inline-5-silver-linings-playbook-what-was-left-on-the-cutting-room-floor e928f

Ένα φιλμ που ξεφεύγει λίγο από τα χολιγουντιανά δεδομένα των ρομαντικών ταινιών και βασίζεται στην περίπλοκη σχέση δύο επίσης περίπλοκων ανθρώπων, του Pat(Bradley Cooper) και της Tiffany(Jennifer Lawrence), που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ψυχική τους υγεία. Η Lawrence βραβεύτηκε για την ερμηνεία της αυτή με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα.

Το Λάθος Αστέρι

thefaultinourstars dc24f

Πολύ, πολύ, πολύ συγκινητική. Πολύ. Αν δεν είστε σε χαρούμενο mood, καλύτερα να μη τη δείτε και να την αφήσετε για μια άλλη μέρα που θα έχετε καλύτερη διάθεση.

Εξ’ Επαφής

closer ffad9

Διαφέρει από τις ταινίες που μιλούν για την αγάπη και τον έρωτα με ωραιοποιημένο τρόπο. Το φιλμ περιγράφει, με λίγο κυνικό τρόπο, την ερωτική έλξη, την απιστία αλλά και την αλήθεια των διαπροσωπικών σχέσεων. Τα soundtracks της ταινίας είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Διαβάστε ακόμα

10 ταινίες για να δεις σε θερινό σινεμά

10 σειρές για να ξεκινήσεις μέσα στον Αύγουστο