Ηλίας Κασιδιάρης : Όσα δεν ξέρετε γι αυτόν

Ηλίας Κασιδιάρης : Όσα δεν ξέρετε γι αυτόν



Ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και πρωταγωνιστής του πρωινού περιστατικού με την Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Γιώρου Παπαδάκη, δεν είναι πρωτάρης σε επεισόδια.

Ο νεαρός βουλευτής – πουλέν του Νίκου Μιχαλολιάκου και πρώτος σε σταυρούς για το κόμμα του στην Περιφέρεια Αττικής έχει δηλώσει πως είναι κρίμα που ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν εκτελέστηκε από την Χούντα.
Μιλιταριστής από τα φοιτητικά του χρόνια στη Γεωπονική Σχολή, όταν απολύθηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις, όπου υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ασχολήθηκε ψυχή τε και σώματι με την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Η ζωή του σαν πολίτης είναι αφιερωμένη, σε μεγάλο βαθμό σε ακτιβιστικές ενέργειες του κόμματός του και, ενώ του προσάπτουν συμμετοχή σε διάφορα περιστατικά και επεισόδια, η μόνη καταγεγραμμένη, στο Αστυνομικό Δελτίο, υπόθεση εναντίον του είναι μία.

Συγκεκριμένα, βαρύνεται από τις εξής κατηγορίες :
συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται.
Το κατηγορητήριο αφορά την επίθεση πέντε αγνώστων, το 2007, σε καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών με γκλοπ, μαχαίρωμα και αφαίρεση της ταυτότητάς του. Ο Κασιδιάρης κατηγορείται πως τους είχε παράσχει το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν μετά την επίθεση.
Η δίκη θα πραγματοποιηθεί (λογικά) στις 11 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμα : Επίθεση με γροθιές του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, Λιάνα Κανέλλη, η αντισυμβατική, Αυτόπτες μάρτυρες όλοι της βίας...