Απίστευτο! Δείτε τη γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε Barbie μετά από αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις

Απίστευτο! Δείτε τη γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε Barbie μετά από αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις

Kαι όμως είναι αληθινή και φωτογραφήθηκε για το V magazine

Ότι οι γυναίκες έχουν εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις και θέλουν να παραμένουν νέες και όμορφες ακόμα και αν έχουν πατήσει τα 50, το έχουμε καταλάβει. Το να θέλουν όμως να μοιάζουν με κούκλα Barbie, ξεπερνάει κάθε νου. H αλήθεια είναι ότι είχαμε ξανακούσει για τη γυναίκα που μοιάζει με κούκλα, αλλά ότι θα τη φωτογράφιζαν και θα την προέβαλλαν διάσημα περιοδικά, ως κάτι το αξιοθαύμαστο, δεν το περιμέναμε.


Ποια είναι όμως η γυναίκα πορσελάνινης ομορφιάς; Ονομάζεται Valeria Lukyonova, είναι μόλις 21 χρόνων και κατάγεται από την Ουκρανία. Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της ως την πιο διάσημη Ρωσίδα γυναίκα στο ίντερνετ και με υπερηφάνεια φωτογραφίζεται για το V magazine αναδεικνύοντας τις διαστάσεις... κούκλας που έχει αποκτήσει. Η μέση της θυμίζει κυριολεκτικά αυτή της Barbie, τα χεράκια της είναι υπερβολικά αδύνατα, αλλά το στήθος... φυσικά πελώριο!


Ο αριθμός των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει είναι τεράστιος. Η εμμονή της να μοιάζει με κούκλα ξεπερνά κάθε όριο. Στις φωτογραφίες της gallery μπορείτε να δείτε τις πασιφανείς αλλαγές της, αφού δημοσιεύτηκε και φωτογραφία προ επεμβάσεων.


Μέχρι τώρα οι περισσότεροι πίστευαν ότι η Valeria ήταν απλά ένα προιόν photoshop. Η φωτογράφησή της όμως στο V magazine αποδεικνύει ότι η γυναίκα-Barbie είναι όντως αληθινό αποτέλεσμα της πλαστικής χειρουργικής και μας κάνει να απορούμε ακόμη περισσότερο για τη λογική μερικών ανθρώπων, καθώς και για το πόσο κακό παράδειγμα μπορεί να αποτελούν αυτές οι κοπέλες για τη νεολαία.


Παράδειγμα προς αποφυγήν!

Διαβάστε ακόμα:

Νέα μανία: «Πουλάκι Τσίου» - Αστείο ή ανυπόφορο; (video)

Τυφώνας Sandy: Τα ζωάκια που χάθηκαν συναντούν και πάλι τα αφεντικά τους

Είμαι εδώ και δε σας φοβάμαι: Η αρχισυντάκτρια του Gossip-tv ήταν χτες στο Σύνταγμα