Υπερήλικο ζευγάρι βγάζει την πρώτη φωτογραφία του γάμου του, 88 χρόνια μετά!

Υπερήλικο ζευγάρι βγάζει την πρώτη φωτογραφία του γάμου του, 88 χρόνια μετά!

Γιατί ο αληθινός έρωτας δεν πεθαίνει ποτέ...

Απίστευτο και όμως αληθινό! Δύο Κινέζοι υπερήλικες, ο Wu Conghan και η Wu Songshi, 101 και 103 αντίστοιχα έβαλαν τα γαμπριάτικά τους και με χαμόγελο στα χείλη, φωτογραφήθηκαν μετά από 88 χρόνια γάμου! Το όνειρό τους έγινε επιτέλους πραγματικότητα, με λίγα... χρονάκια καθυστέρηση. Την εποχή εκείνη βλέπετε δεν υπήρχαν καν φωτογραφικές μηχανές κι έτσι το ζευγάρι δεν είχε καμία φωτογραφία της ημέρας όπου επισφράγισαν τον έρωτά τους.


Πως όμως έγινε εφικτή η επιθυμία τους; Την πρωτοβουλία την πήραν φωτογράφοι της περιοχής Nanchong, όπου διαμένουν, οι οποίοι σκέφτηκαν σαν concept να φωτογραφήσουν πορτραίτα γάμων ζευγαριών, τα οποία δεν είχαν ούτε μία αναμνηστική φωτογραφία από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής τους.


Στη φωτογραφία που βλέπεται η νύφη Songshi, φόρεσε κανονικότατα νυφικό, πέπλο και φυσικά κράτησε και ανθοδέσμη. Από την άλλη ο καλός της, Conghan, επέλεξε ένα κρεμ κοστούμι και μαύρο παπιγιόν.


Εκπληκτική η ιδέα των φωτογράφων και αξιολάτρευτη η εικόνα του ζευγαριού να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου, με αγάπη, μετά από... 88 ολόκληρα χρόνια κοινής συμβίωσης!

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτο! Δείτε τη γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε Barbie μετά από αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις

Νέα μανία: «Πουλάκι Τσίου» - Αστείο ή ανυπόφορο; (video)