Σοκ: Η είδηση για την νεκρόφιλη που μας συγκλόνισε

Σοκ: Η είδηση για την νεκρόφιλη που μας συγκλόνισε

Ο... θάνατος της πάει πολύ;

Αν νομίζατε ότι είστε kinky και σας αρέσουν τα περίεργα στο sex, ήρθε η ώρα να διαβάσετε και παρακάτω για να καταλάβετε ότι μάλλον είστε ξενέρωτοι και με παντελή έλλειψη φαντασίας!

37χρονη Σουηδέζα λοιπόν, κάτοικος Γκέτεμποργκ, συνελήφθη από τις σουηδικές αρχές με την... κατηγορία της διατάραξης της ηρεμίας έξι νεκρών! Αν δεν καταλάβατε τι ακριβώς εννοούμε, πάρτε μία βαθιά ανάσα και διαβάστε τη συνέχεια. Η ιδιαίτερη αυτή γυναίκα λοιπόν, λάτρευε να κάνει sex... με σκελετούς! Μάλιστα, στην κατοχή της βρέθηκαν έξι ανθρώπινα κρανία, σκελετοί και αρκετά οστά!

Έπειτα από εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι της 37χρονης, η αστυνομία είχε κληθεί από τους γείτονες έπειτα από πυροβολισμό, ανακαλύφθηκε ότι τα οστά και τα κρανία τα διατηρούσε στο ψυγείο της, για να είναι φρέσκα μάλλον, και τα χρησιμοποιούσε για τη σεξουαλική της ικανοποίηση, δεν θέλουμε να μάθουμε πώς...

Παρά το γεγονός ότι η νεκρόφιλη γυναίκα προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι συλλέγει οστά καθαρά για αρχαιολογικές μελέτες, φτυάρια, σάκοι για την μεταφορά ανθρώπινων οστών αλλά και βιβλία με οδηγίες για τη διάνοιξη, τάφων, δεν μπόρεσαν να τις πείσουν ότι η κυρία ήταν ένας απλός Ιντιάνα Τζόουνς! Εκτός από αυτά, τα... ιδιαίτερα ευρήματα, βρέθηκαν επίσης φωτογραφίες ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία αλλά και φωτογραφίες από ένα νεκροτομείο!

Τώρα, και μετά από όλα αυτά, η ολίγον (;) τρελή κυρία, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και δύο χρόνια αλλά και επιβολή χρηματικού προστίμου. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης, είναι η πόζα της γυναίκας αγκαλίτσα με ένα κρανίο, θα είναι το αγαπημένο της μάλλον!

Εμείς δεν σκοπεύουμε να κρίνουμε ούτε την ίδια ούτε και τα... περίεργα γούστα της. Παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι εκεί στο Hollywood μόλις βρήκαν ένα δυνατό, και άκρως αηδιαστικό σενάριο!

Διαβάστε επίσης:

Δύο σπουδαίες διακρίσεις για τη WIND και το έργο της, στα βραβεία BRAVO

Υπερήλικο ζευγάρι βγάζει την πρώτη φωτογραφία του γάμου του, 88 χρόνια μετά!

To WIND F2G μαζί με 4 τυχερούς στη συναυλία των Rolling Stones στο Λονδίνο!