Sex coaches: Εσείς θα πληρώνατε κάποιον για να σας παρακολουθεί να κάνετε sex;

Γωγώ Φούντα
Sex coaches: Εσείς θα πληρώνατε κάποιον για να σας παρακολουθεί να κάνετε sex;

Το επάγγελμα που θα δώσει τέλος στην ανεργία!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι κάποια στιγμή θα υπήρχαν πραγματικοί δάσκαλοι του sex, χωρίς φυσικά να εννοούμε την Εμμανουέλλα; Κι όμως, μία νέα μόδα, η οποία ξεκίνησε από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, από που αλλού άλλωστε, τείνει να πάρει διαστάσεις λαίλαπας καθώς όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Συγκεκριμένα, ένα νέο επάγγελμα έχει μπει δυναμικά τελευταία στις ζωές μας, το οποίο ονομάζεται προπονητής του sex (sex coach) και πραγματικά είναι όνομα και πράγμα! Ζευγάρια, τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σεξουαλική τους ζωή, καταφεύγουν στους επαγγελματίες του είδους, οι οποίοι αφού τους παρατηρήσουν να κάνουν sex μπροστά τους, στη συνέχεια τους δίνουν τα... φώτα τους!

Ένας από τους πιο διάσημους και πετυχημένους είναι ο Eric Amaranth ο οποίος δέχεται τους προβληματισμένους πελάτες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και εκεί τους... γιατρεύει! Για την αποτελεσματικότητα του Amaranth δεν δίστασε να μιλήσει το ζεύγος McGuinness το οποίο κυριολεκτικά, βρήκε την υγειά του! H κυρία McGuinness μάλιστα, δεν εξομολογήθηκε: «Ήταν πολύ άβολο στην αρχή γιατί δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσα να ερεθιστώ ενώ εκείνος ήταν στο δωμάτιο. Ήταν όμως μία ανεπανάληπτη εμπειρία καθώς είχα τους καλύτερους και περισσότερους οργασμούς της ζωής μου»!

Aν νομίζατε ότι το όλο θέμα είναι κάπως πρόχειρο και ελαφρώς... κομπογιαννίτικο, σας πληροφορούμε ότι ο κύριος ή γιατρός αν προτιμάτε, ο οποίος αυτοαποκαλείται σεφ που απλώς διδάσκει τον κόσμο να φτιάχνει γκουρμέ πιάτα, προσφέρει τις υπηρεσίες του, είτε μέσω skype ως απλή συζήτηση η οποία κοστίζει 175 δολάρια, είτε σε δωμάτιο με την παρουσία του, η οποία κοστίζει 240 δολάρια.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε, ότι δεν τον επισκέπτονται μόνο ζευγάρια, αλλά και άτομα εκτός σχέσης, τα οποία απλά θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Το κερασάκι στην τούρτα, είναι ότι η δασκάλα του 36χρονου Amaranth είναι η πρώην σύντροφός του και επίσης προπονήτρια του sex, Betty Dodson, η οποία είναι 46 χρόνια μεγαλύτερή του και στα 82 της, παραχωρεί ακόμα τις... πολύτιμες συμβουλές της!

Το επάγγελμα του μέλλοντος ή μήπως όχι;

Διαβάστε επίσης:

Μια ξεχωριστή «ΛΗΣΤΕΙΑ»... για βραβείο!

Σοκ: Η είδηση για την νεκρόφιλη που μας συγκλόνισε

Δύο σπουδαίες διακρίσεις για τη WIND και το έργο της, στα βραβεία BRAVO