Δείτε τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο!

Δείτε τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο!

Πόσα κιλά έφτασαν πριν χάσουν τη ζωή τους ή πριν αγωνιστούν για να την κρατήσουν;

αυτοί είναι οι 5 πιο υπέρβαροι άνθρωποι στον κόσμο, με σωματικό βάρος που ξεκινά από τα 170κιλά και φτάνει μέχρι τα 500. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν είναι τεράστια και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν ούτε καν να κινηθούν και παραμένουν καθηλωμένοι. Οι εικόνες όπως θα καταλάβατε κάθε άλλο παρά όμορφες είναι, αλλά σοκαριστικές....

Ο Paul Mason. Ένας Άγγλος ηλικίας 50 ετών. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ζύγιζε 450 κιλά. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν του απομένει χρόνος. Έπρεπε να κάνει κάτι. Ήταν καθηλωμένος στο κρεββάτι και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Σκεφτείτε το λίγο. 450 κιλά.!!!Ο ίδιος έλεγε ότι χρειαζόταν περισσότερες από 25.000 θερμίδες τη μέρα. Τελικά οι γιατροί με τη μέθοδο του μπαι πας, στο στομάχι κατάφεραν να τον αδυνατίσουν. Το βάρος του έπεσε στα 254 κιλά.

Donna Simpson. Μία Αμερικανίδα γεννημένη το 1967 η οποία πριν από 4 χρόνια κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ guiness της παχύτερης γυναίκας του κόσμου. Δεν πιστεύουμε ότι επεδίωξε να λάβει αυτή τη διάκριση, ζήγιζε όμως 451 κιλά. Από το 2008 ως το 2010 κατάφερε να ρίξει βάρος και να φτάσει στα 270 κιλά μιας και η υγεία της είχε σημάνει κίνδυνο και ο γιατρός της την προειδοποίησε πως σε αυτό το βάρος η καρδιά της δεν θα μπορούσε να συνεχίσει για πολύ. Πριν από λίγο καιρό η Ντόνα έμεινε έγκυος και οι γιατροί της συνέστησαν επιτακτικά να μειώσει και άλλο το βάρος της. Σήμερα αναθρέφει ένα υγιέστατο παιδάκι και η ίδια ζυγίζει μόνο... 170 κιλά.

Manuel Uribe. Αυτός, λοιπόν ο Μεξικανός, διεκδικεί τον τίτλο του παχύτερου ανθρώπου του κόσμου έχοντας φτάσει τα 597 κιλά. Έμεινε καθηλωμένος στο κρεββάτι του από το 2001, ενώ οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Κάποια στιγμή τον έφεραν προ των ευθυνών του και του είπαν ότι η καρδιά του με δυσκολία αντέχει. Του πρότειναν χειρουργική επέμβαση μα εκείνος αρνήθηκε. Ο Uribe, προτίμησε τον δρόμο της δίαιτας με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο του 2006 είχε φτάσει στα 360 κιλά. Τα ίχνη του χάθηκαν και το 2009 έλεγαν όλοι ότι δεν άντεξε και πέθανε όμως εμφανίσθηκε σε ένα τηλεοπτικό σόου στις αρχές του 2012, και η φήμη διαψεύστηκε. Το νέο του βάρος, είναι 199 κιλά.

Robert Earl Huge. Αμερικανός που έδωσε κυριολεκτική, ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία στο να τιμήσει το όνομά του. Έζησε από το 1926 μέχρι το 1958 και όσο ζούσε κατείχε τον τίτλο του βαρύτερου ανθρώπου στον κόσμο. Όταν ήταν 6 ετών ζύγιζε 92 κιλά. Όταν ενηλικιώθηκε η περιφέρεια του -όταν τον είχαν μετρήσει -ήταν 3 μέτρα και 15 εκατοστά. Τα κιλά του άγγιζαν τα 492. Πέθανε 32 ετών από ιλαρά.

Kenneth Broomley. Ο κύριος αυτός επάξια μεν, δυστυχώς δε διεκδικεί μια θέση στα βαρύτερα άτομα που έχουν καταγραφεί ποτέ. Είναι παρά το βάρος του, πατέρας 4 παιδιών οι φίλοι του τον φωνάζουν "half tone dad" (πατέρα του μισού τόνου) και όχι άδικα αφού το βάρος του άγγιζε τα 470 κιλά. Κάποια στιγμή αποφάσισε να βοηθηθεί τόσο με δίαιτα όσο και χειρουργικά. Επειδή δεν μπορούσε να μετακινηθεί και δεν χωρούσε να βγει από την πόρτα του σπιτιού για να πάει στο νοσοκομείο, επιστρατεύτηκε η πυροσβεστική και γκρέμισε τον τοίχο του σπιτιού του για να περάσει. Έχει ξεκινήσει δίαιτα με μόλις 1200 θερμίδες τη μέρα και σε 40 μέρες έχασε 76 κιλά. Η δίαιτα συνεχίζεται...

Διαβάστε ακόμη:

Καρκινογόνες χημικές ουσίες, που μολύνουν το περιβάλλον σε ρούχα γνωστών labels

Τελικά το σερφάρισμα στο διαδίκτυο εν ώρα εργασίας είναι κακό ή όχι;

Sex coaches: Εσείς θα πληρώνατε κάποιον για να σας παρακολουθεί να κάνετε sex;