Δείτε το κοριτσάκι που κατέστρεψε τα Χριστούγεννα

Γωγώ Φούντα
Δείτε το κοριτσάκι που κατέστρεψε τα Χριστούγεννα

Μία μικρή που δεν σηκώνει τα... ψέματα!

O Άγιος Βασίλης είναι η πιο δημοφιλής φιγούρα των Χριστουγέννων και σίγουρα η πιο αγαπημένη των παιδιών. Όχι μόνο για την καλοκάγαθη παρουσία του μιας και είναι ένας στρουμπουλός και γλυκύτατος γεράκος, αλλά φυσικά και για το γεγονός ότι κάθε χρόνο επιβραβεύει τα καλά παιδάκια με οτιδήποτε και αν του ζητήσουν!

Ωστόσο, είναι και κάποιες φορές, που οι μικροί μας φίλοι είναι λίγο παραπάνω υποψιασμένοι, βλέπετε πλέον τα παιδιά είναι πολύ πιο ενημερωμένα και έξυπνα, με αποτέλεσμα να απαρνούνται οτιδήποτε ψεύτικο, αντιδρώντας οργισμένα και πολλές φορές όχι ιδιαίτερα... πολιτισμένα.

Κάπως έτσι λοιπόν αντέδρασε και μία κατά τ' άλλα τρισχαριτωμένη ξανθομαλλούσα πιτσιρίκα, η οποία έβγαλε φωτογραφία με τη δίδυμη αδερφή της στα πόδια του Άγιου Βασίλη. Η μικρή προφανώς, σε μία ένδειξη οργής και αγανάκτησης για το γεγονός ότι οι γονείς της την... κορόιδεψαν με έναν Άγιο απομίμηση, ύψωσε θαρραλέα το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της προς τον φωτογράφο, με αποτέλεσμα να έχουμε την πιο αστεία, ίσως, Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία!

Στοίχημα ότι εσείς δεν έχετε ανάλογη πόζα!

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα στην Αθήνα!

Barbie & Ken: Η αστεία και όχι ονειρεμένη ζωή τους

Δείτε τους πιο αποτυχημένους και τρομακτικούς Άγιους Βασίληδες