Δείτε το πιο αποτυχημένο photoshop που έγινε ποτέ!

Γωγώ Φούντα
Δείτε το πιο αποτυχημένο photoshop που έγινε ποτέ!

Καμιά φορά το φυσικό είναι πολύ καλύτερο!

Ως γνωστόν, το photoshop μπορεί να κάνει θαύματα και να μεταμορφώσει σε καλλονή ακόμα και την πιο άχαρη και άσχημη παρουσία. Παχάκια φεύγουν, πόδια μακραίνουν, οι ρυτίδες εξαφανίζονται και τα πάντα φαίνονται τέλεια και νεανικά.

Στην περίπτωση βέβαια των μοντέλων, στις οποίες λόγω επαγγέλματος και φυσικών προσόντων, το photoshop, και πόσο μάλλον το υπερβολικό, είναι περιττό, η επεξεργασία των εικόνων και η προσπάθεια τελειοποίησής τους, μπορεί να καμιά φορά να οδηγήσει σε... τερατουργήματα!

Κάπως έτσι συνέβη και με το συγκεκριμένο μοντέλο που πόζαρε ανυποψίαστο με το κόκκινο παντελόνι του για διαφηστική καμπάνια γνωστής φίρμας ρούχων. Οι υπεύθυνοι λοιπόν, θεώρησαν ότι τα πόδια της δεν έχουν το σωστό... πάχος ώστε να αναδείξουν το ρούχο, με αποτέλεσμα, να τα υποβάλλουν σε τέτοια επεξεργασία και να τα κάνουν να δείχνουν απλά... ανατριχιαστικά!

Να προτείνουμε στα μοντέλα να τσεκάρουν λίγο τις φωτογραφίες τους πριν δημοσιευτούν, γιατί δυστυχώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αξιοθρήνητα!

Διαβάστε επίσης:

Είδηση σοκ: διάσημος ηθοποιός βίαζε την κόρη του κατ΄εξακολούθηση

Απίστευτο: Star του Hollywood οι οποίοι είναι ίδιοι με ιστορικές φιγούρες!

Δείτε την απίστευτη προσπάθεια δύο παππούδων να σώσουν τα εγγόνια τους από τη θανατηφόρα πυρκαγιά στην Τασμανία (photos+video)