Απίστευτο: Σκότωσε τον σύντροφό της με το... στήθος της!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Σκότωσε τον σύντροφό της με το... στήθος της!

Η νέα μόδα προστάζει μεγάλο στήθος και δολοφονικές τάσεις!

Ποιος είναι ο χειρότερος θάνατος που μπορεί να έχει ένας άντρας με θύτη τη γυναίκα ή τη φίλη του; Ξεχάστε τα όπλα, τα μαχαίρια ή το κλασικό βιτριόλι! Μία νέα μόδα έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και επιβάλλει στις απανταχού κυρίες με άγρια ένστικτα να χρησιμοποιούν ως φονικό όπλο το... στήθος τους!

Η 51χρονη Donna Lange λοιπόν, από την Washington, προφανώς αγανακτισμένη και απογοητευμένη από τον καλό της, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου να τον εκδικηθεί. Έπιετα από έναν καυγά που είχαν στο τροχόσπιτο στο οποίο και συζούσαν, η Lange κυνήγησε τον ανυποψίαστο και χρησιμοποιώντας το ζουμερό της στήθος... τον καταπλάκωσε!

Κάπου εδώ να τονίσουμε ότι η θύτης ήταν πολλά, μα πάρα πολλά, κιλά παραπάνω από το... μικροκαμωμένο θύμα, με αποτέλεσμα η εξόντωσή του να αποτελέσει για εκείνη παιχνιδάκι! Αυτόπτες μάρτυρες βρήκαν την τροφαντή γυναίκα να πιέζει με το στήθος της το πρόσωπο του άτυχου άντρα, ο οποίος δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός!

Δυστυχώς, η εν λόγω κυρία δεν είναι η μοναδική ανάλογη περίπτωση. Οπότε συστήνουμε στους λεπτοκαμωμένους κυρίους να αποφεύγουν τις χυμώδεις παρτενέρ για τη δική τους ασφάλεια!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τη γυναίκα με την μεγαλύτερη περιφέρεια στον κόσμο!

Η ιστορία ενός μαύρου μοντέλου που γεννήθηκε «λευκή»

Φωτογραφίζοντας τη φτώχεια: Συγκλονιστικά πορτρέτα ανθρώπων που ζουν ανάμεσα μας