Aπίστευτο: Ήθελε να κάνει ευθανασία στο σκύλο του επειδή πίστευε πως είναι... gay!

Γωγώ Φούντα
Aπίστευτο: Ήθελε να κάνει ευθανασία στο σκύλο του επειδή πίστευε πως είναι... gay!

Συμβαίνουν κι αυτά!

Καμιά φορά η τρέλα, η εκκεντρικότητα και κυρίως η προκατάληψη μερικών ανθρώπων ξεπερνά κάθε λογική και φαντασία, όπως για παράδειγμα ένας ιδιοκτήτη σκύλου στο Tennessee.

Ο άντρας αυτός λοιπόν, δεν θα λ'εγαμε ότι είναι η επιτομή του ευαίσθητου και κυρίως φιλόζωου ανθρώπου μιας και αποφάσισε να κάνει ευθανασία στον αρσενικό του σκύλο με τη δικαιολογία πως είχε βάσιμες υποψίες ότι ήταν... ομοφυλόφιλος! Συγκεκριμένα, μια μέρα παρατήρησε το κατοικίδιό του καθώς έπαιζε με ένα άλλο αρσενικό σκυλί, κάποια στιγμή να το... καβαλάει!

Μόλις το συμβάν, και κυρίως το μακάβριο σέχδιο του τρελάρα, έγιναν γνωστά, οι φιλοζωικές οργανώσεις ξεσηκώθηκαν ενώ ξεκίνησε και καμπάνια μέσω facebook προκειμένου να σωθεί το άτυχο σκυλάκι. Σύμφωνα με τους ειδικούς δε, τα ζώα μπορούν να είναι ομοφυλόφιλα, αλλά αρκετά συχνά αντίστοιχες συμπεριφορές δείχνουν και προσπάθεια κυριάρχιας του ενός σε σχέση με το άλλο!

Όπως και να χει, οι ενέργειες απέδωσαν καρπούς, ο σκύλος σώθηκε και είτε straight είτε gay θα βρει τα αφεντικά και το σπίτι που του αξίζουν!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Προσπάθησε να σκοτώσει το σύζυγό της με δηλητήριο στα... γεννητικά της όργανα!

Οι πιο εκκεντρικές ψεύτικες βλεφαρίδες

Έγινε πλούσια γυρίζοντας τη Ν. Αφρική μ' ένα τροχόσπιτο, σερβίροντας τσάι