Ο διάσημος Ολυμπιονίκης Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου περνώντας την για διαρρήκτη!

Ο διάσημος Ολυμπιονίκης Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου περνώντας την για διαρρήκτη!

Ο πρωταθλητής Παραολυμπιακών Αγώνων πυροβόλησε την σύντροφό του αφήνοντάς την νεκρή

Ο Oscar Pistorius είναι γνωστός ως ο Blade Runner των παραολυμπιακών και είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος χωρίς πόδια. Γεννήθηκε το 1986 χωρίς πόδια από το μηρό και κάτω, όμως δεν πτοήθηκε. Ο Νοτιοαφρικανός αθλητής έγινε παίκτης του ράγκμπυ και ύστερα από τραυματισμό μπήκε στους Ολυμπιακούς ως σπρίντερ.

Αποτελεί πρότυπο για πολλούς νέους και σήμερα τα ξημερώματα σκότωσε την κοπέλα του πυροβολώντας την αλλεπάλληλα αφού θεώρησε πως ήταν διαρρήκτης! Κανείς δεν μπορεί να πιστεψει ότι ο φιλήσυχος νέος θα έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα η αγαπημένη του Reeva Steenkampa, 30χρονο μοντέλο και cover girl για την τοπική έκδοση του FHM του είχε στείλει tweet μετά τις 12:

«Τι κρατάς κρυμμένο στο μανίκι σου για την αγαπούλα σου σήμερα»;

Ο νέος είναι σε σοκ και θα περάσει από προανάκριση καθώς ο τοπικός δικαστής θεωρεί πως είναι σχεδόν αδύνατο να την πέρασε για διαρρήκτη και να την πυροβόλησε ξανά και ξανά χωρίς να καταλάβει ότι είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η κοπέλα του. Οι περισσότεροι Νοτιοαφρικανοί έχουν όπλο στα σπίτια τους λόγο της εγκληματικότητας. Το ίδιο υποστήριξε και ο αθλητής.

Απ' ό,τι φαίνεται, δήλωσε νοτιοαφρικανός δημοσιογράφος, «νόμισε πως η κοπέλα του, που είχε μπει στο σπίτι για να του κάνει έκπληξη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ήταν κάποιος εισβολέας. Φέρεται να την πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο χέρι και το κεφάλι».

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ 4 π.μ. και 5 π.μ. (τοπική ώρα) έγινε κλήση για ασθενοφόρο και λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι του παραολυμπιονίκη στο Silverwoods της Πρετόρια έφθασε η αστυνομία.

«Βρήκαμε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και τέθηκε υπό κράτηση ένας 26χρονος άνδρας», περιορίστηκε να δηλώσει στο πρακτορείο Reuters εκπρόσωπος της αστυνομίας, αποφεύγοντας να κατονομάσει τον ύποπτο ή να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση... Το όνομα έχει όμως διαρρεύσει.

Η απόδοσή του στον ημιτελικό των 400μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 μετά τη δικαίωσή του από την IAAF μας άφησε με το στόμα ανοιχτό μιας και είναι ο μόνος αθλητής με ειδικές ανάγκες που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς και όχι τους Παρολυμπιακούς Αγώνες. Εκείνος έλεγε μάλιστα: «Δεν έχω ειδικές ανάγκες απλά δεν έχω πόδια!»

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Νοέμβριο και λέγεται ότι ζούσαν έναν παθιασμένο αμοιβαίο έρωτα...

Διαβάστε ακόμη:



Κι όμως υπάρχουν: Τα πιο περίεργα έθιμα σχετικά με τον Άγιο Βαλεντίνο απ' όλο τον κόσμο

Δείτε ένα υπέροχο, χιουμοριστικό video κατά του ρατσισμού