Δείτε την πιο ρατσιστική διαφήμιση που κυκλοφόρησε ποτέ (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε την πιο ρατσιστική διαφήμιση που κυκλοφόρησε ποτέ (video)

Και τάσσεται φανατικά κατά των gay γάμων...

Σε έναν ιδανικό κόσμο, ο ρατσισμός σε όλες του τις εκφάνσεις, θα έπρεπε να είναι ανύπαρκτος ή έστω αυστηρότατα κατακριτέος. Όλα αυτά σε έναν κόσμο ιδανικό, και όχι φυσικά στον δικό μας, που μόνο έτσι δεν θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε.

Το διαφορετικό ή το ξεχωριστό περιθωριοποιείται, πολεμάται και σιγά σιγά εξαλείφεται είτε έχει να κάνει με την καταγωγή, είτε με το χρώμα, είτε με το σεξουαλικό προσανατολισμό, ακόμα και με μία φυσική ανωμαλία ή αναπηρία.

Κι αν η συγκεκριμένη συμπεριφορά, ίσως, με πολλή επιείκια, δικαιολογείται από άτομα μεγάλης ηλικίας με ελλιπή μόρφωση, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και επικίνδυνο, άνθρωποι του θεάματος, οι οποίοι εκτός των άλλων επηρεάζουν συνειδήσεις και συμπεριφορές να επιδεικνύουν τέτοιο μίσος και φανατισμό προς συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων.

Δείτε λοιπόν το πιο αντί-gay video που έχει ποτέ κυκλοφορήσει, το οποίο τάσσεται με φανατισμό, και χρησιμοποιώντας την οικογένεια με την πατροπαράδοτη μορφή της, κατά των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων! Μία εκστρατεία που προκαλεί αηδία και αγανάκτηση, με μοναδικό στόχο να φανατίσει εξυπηρετώντας συμφέροντα συγκεκριμένων ατόμων και ομάδων...

Διαβάστε επίσης:

Εμπνευσμένη από τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Ένας μεγάλος έρωτας κι ένα βίντεο που μας έκανε να δακρύσουμε: Η Marina Abramovic ξανασυναντά τον Ulay

Εντυπωσιακό: 288 ρολόγια μας λένε την ώρα (βίντεο)