Μητέρα με κόρη που πάσχει από σύνδρομο Down δημιουργεί κούκλες με τα χαρακτηριστικά της

Γωγώ Φούντα
Μητέρα με κόρη που πάσχει από σύνδρομο Down δημιουργεί κούκλες με τα χαρακτηριστικά της

Κάνοντας πολλά κορίτσια ευτυχισμένα...

Η αγάπη της μάνας σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα στον κόσμο, πόσο μάλλον όταν το παιδί της είναι ένα ιδιαίτερο άτομο το οποίο έχει ανάγκη την φροντίδα και την στήριξή της πολύ περισσότερο από άλλες περιπτώσεις.

Η Connie Feda λοιπόν, από το Pittsburgh της Pennsylvania αποφάσισε να κάνει ένα όμορφο και τρυφερό δώρο στη 13χρονη κόρη της Hannah η οποία πάσχει από σύνδρομο Down. Η μικρή λοιπόν, παραπονέθηκε στην μητέρα της ότι καμία από τις κούκλες της δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνη, με αποτέλεσμα η Feda να δημιουργήσει μία κούκλα ειδικά για την κόρη της, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της!

Όταν ρώτησε μάλιστα τη Hannah ποιο είναι το αγαπημένο σημείο στην κούκλα της και εκείνη της απάντησε ότι της αρέσει γενικά γιατί είναι όμορφη και εντελώς δική της, η Connie πήρε την απόφαση να το κάνει... επάγγελμα, και να δημιουργήσει κι άλλες κούκλες με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

«Σκοπός μου είναι να παρουσιάσω τα άτομα με ειδικές ανάγκες με έναν ειλικρινή και όμορφο τρόπο και φυσικά να κάνω κι άλλα κορίτσια χαρούμενα όπως έκανα τη Hannah», δήλωσε.

Μία πολύ όμορφη και συγκινητική πρωτοβουλία...

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: 8χρονος παντρεύτηκε 61χρονη έπειτα από εντολή των προγόνων του!

Ένας Έλληνας 105 ετών είναι ο γηραιότερος χρήστης του facebook!

Απίστευτο: Μέλλουσα μητέρα είδε στο υπερηχογράφημα ένα... φάντασμα!