Σοκ: 14χρονη προέβλεψε το θάνατό της στο facebook και λίγα λεπτά μετά σκοτώθηκε!

Γωγώ Φούντα
Σοκ: 14χρονη προέβλεψε το θάνατό της στο facebook και λίγα λεπτά μετά σκοτώθηκε!

Μία ανατριχιαστική και σοκαριστική ιστορία...

Θυμάστε τη νεανική σειρά θρίλερ με τον ανατριχιαστικό τίτλο «Βλέπω το Θάνατό σου» που σημάδεψαν την εφηβεία μας; Μπορεί να τα παρακολουθούσαμε με τους φίλους μας, κυρίως για να γελάσουμε και φυσικά να κοροιδέψουμε το σενάριο και την ιδέα, αλλά όπως έχουμε πει, ο κινηματογράφος αντιγράφει τη ζωή, δυστυχώς...

Η 14χρονη Kayleigh Lawrie μπορεί να γίνει η απόδειξη ότι καμιά φορά το ένστικτο, και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το θάνατο, μπορεί να βγει αληθινό. Η κοπέλα λοιπόν, βρισκόταν στο αμάξι του φίλου του πατέρα της Steven Hayter ο οποίος οδηγούσε σαν τρελός υπό την επήρεια τεράστιας ποσότητας αλκοόλ σύμφωνα μάλιστα και με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι λίγες ώρες πριν τον είχαν δει να βγαίνει σε άθλια κατάσταση από μπαρ της περιοχής.

Η 14χρονη Kayleigh και ένας ακόμα έφηβος, 13 ετών, που βρισκόταν στο διπλανό κάθισμα, ικέτευσαν μάταια τον μεθυσμένο οδηγό να κάνει στην άκρη να κατέβουν λαμβάνοντας την οργισμένη του άρνηση. Η κοπέλα λοιπόν απελπισμένη, έγραψε από το κινητό της, στο προφίλ της στο facebook τα εξής: «Νομίζω ότι θα πεθάνω. Σας αγαπώ όλους». Λίγα λεπτά αργότερα, και ενώ ο οδηγός είχε σκύψει προκειμένου να πιάσει το τσιγάρο που του είχε πέσει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα η Kayleigh να ανασυρθεί νεκρή και το 13χρονο αγόρι βαριά τραυματισμένο.

Ίσως να μην ήταν ακριβώς πρόβλεψη, μιας και η κατάληξη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αλλά αυτό δεν κάνει ούτε στο ελάχιστο τη συγκεκριμένη είδηση λιγότερο συγκλονιστική και σοκαριστική.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα ξεχωρίσετε έναν κανονικό καθρέφτη από έναν αμφίδρομο

H εκδίκηση του χαρτιού: Ένα ξεκαρδιστικό video αποδεικνύει ότι το χαρτί θα μας είναι πάντα απαραίτητο!

Noσταλγία: Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές vintage ελληνικές διαφημίσεις