Mariam: Η γυναίκα που άφησε μούσι και νιώθει πιο σέξι από ποτέ!

Γωγώ Φούντα
Mariam: Η γυναίκα που άφησε μούσι και νιώθει πιο σέξι από ποτέ!

Eσάς πώς σας φαίνεται;

H oμορφιά είναι σίγουρα κάτι υποκειμενικό καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές απόψεις, όσες και άνθρωποι στον πλανήτη γη! Κάτι που ο ένας μπορεί να θεωρεί αποκρουστικό ο άλλος μπορεί να το βρίσκει απλά υπέροχο και τούμπαλιν και κάπως έτσι δημιουργούνται οι σχέσεις και οι οικογένειες.

Είναι βέβαια και κάποιες περιπτώσεις, που η εμφάνιση κάποιων ανθρώπων ξεφεύγει από τα παραδοσιακά και καθιερωμένα, ίσως ακόμα και από τα φυσικά, προκαλώντας όπως είναι αναμενόμενο, σχόλια και περίεργα βλέμματα. Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της 49χρονης Mariam η οποία εδώ και 28 χρόνια, αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της δηλαδή, λόγω μίας ορμονικής διαταραχής έχει... μούσι!

Αν νομίζετε ότι αναφερόμαστε απλά σε κάποιες τρίχες στο πηγούνι, σας πληροφορούμε ότι η Mariam διαθέτει ένα κανονικό και φυσιολογικότατο μούσι, για το οποίο μάλιστα είναι ιδιαιτέρως περήφανη. Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου προτίμησε να μην αναφέρει το επίθετό της, μίλησε για το πώς αντιμετώπισε το πρόβλημα της σε μία προσπάθεια να ενημερώσει και να καθησυχάσει άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα.

«Στην αρχή φρίκαρα και προσπάθησα με κάθε μέσο να ξεφορτωθώ τις τρίχες, αφού φυσικά επισκέφτηκα πρώτα το γιατρό μου. Δυστυχώς οτιδήποτε κι αν έκανα, εκείνες εκτός του ότι ξαναφύτρωναν, έβγαιναν όλο και πιο ανθεκτικές! Σαν να μην έφτανε αυτό, το πηγούνι μου από όλες αυτές τις θεραπείες ήταν μονίμως κόκκινο και ερεθισμένο. Έτσι λοιπόν, το 2008, όπου έμεινα και χωρίς δουλειά, αποφάσισα να σταματήσω όλες αυτές τις προσπάθειες και να αφήσω από περιέργεια το... μούσι μου να μακρύνει! Ακόμα και η ίδια μου η μητέρα υπήρξε επικριτική απέναντί μου, ενώ δέχτηκα και πολύ σκληρά σχόλια από τον κόσμο. Σήμερα, μπορώ να πω ότι όλα αυτά τα έχω ξεπεράσει και πλέον νιώθω πιο σέξι από ποτέ! Είμαι μάλιστα έτοιμη να ερωτευτευτώ, καθώς έχω μείνει πολλά χρόνια μόνη μου».

Οποιαδήποτε κι αν είναι η γνώμη του καθενός για την εικόνα της Mariam, η αντιμετώπιση του προβλήματός της και η θέληση για ζωή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Διαβάστε επίσης:

Θα τα φορούσατε; Δείτε τα πιο παράξενα νυφικά του κόσμου!

Απίστευτο: Βρετανική εταιρεία νοικιάζει συγγενείς για κηδείες!

Margaret Thatcher: Η πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας έφυγε από τη ζωή