Mία πρώην «πριγκίπισσα» του Disney αποκαλύπτει τις σκληρές συνθήκες του επαγγέλματος!

Γωγώ Φούντα
Mία πρώην «πριγκίπισσα» του Disney αποκαλύπτει τις σκληρές συνθήκες του επαγγέλματος!

Τελικά η Χιονάτη δεν περνούσε και τόσο καλά!

Την επόμενη φορά που θα πείτε την κλασική και άκρως χιουμοριστική φράση, «θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα», σας συνιστούμε να το σκεφτείτε καλύτερα πριν πάρετε την μεγάλη αυτή απόφαση! Ο λόγος; Μπορεί να θεωρείτε αρκετά επαγγέλματα, και κυρίως χειρωνακτικά, σκληρά, κουραστικά και κακοπληρωμένα, αλλά αν δοκιμάσετε να εργαστείτε σαν πριγκίπισσα του Disney τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει... πηλοφόρι και μυστρί!

Μία πρώην πριγκίπισσα λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα η Χιονάτη, αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά του επαγγέλματος, για να δούμε όλοι, ότι το να είσαι εργαζόμενη σε πάρκo της Disney, δεν είναι ούτε τόσο ονειρεμένο ούτε και τόσο μαγικό όσο αρχικά φαντάζει!

Η κοπέλα λοιπόν, η οποία εργάστηκε επί σειρά ετών υποδυόμενη την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, αποκάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η επιλογή και η εκπαίδευση των υποψηφίων γίνεται κάτω από πολύ αυστηρά κριτήρια και με στρατιωτική πειθαρχία. Αφενός, κάθε κοπέλα θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο ύψος, βάρος και χρώμα δέρματος, ενώ για ηρωίδες όπως η Tinkerbell, η Alice και η Wendy επιλέγονται πιο μικροκαμωμένα και λεπτά κορίτσια, ενώ αν δείχνουν και μικρότερα από την ηλικία τους ακόμα καλύτερα!

Αφού λοιπόν γίνει η επιλογή, οι υποψήφιες πριγκίπισσες περνούν από πολύωρη και θα λέγαμε... στρατιωτική εκπαίδευση, όπου μαθαίνουν να στέκονται, να μιλούν και να λένε κάθε τόσο όμορφα και διαδακτικά λόγια τα οποία μόνο μία πριγκίπισσα παραμυθιού θα ξεστόμιζε! Περιττό να πούμε ότι όσο κρατά η... βάρδιά τους, απαγορεύεται διά ροπάλου να καθίσουν, να σταματήσουν να χαμογελούν ή να μιλήσουν με την κανονική τους φωνή! Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται σκληρά αλλά θεωρείται ότι η δουλειά αυτή είναι καλοπληρωμένη, η πρώην Χιονάτη μας διαψεύδει πανηγυρικά, λέγοντας πως τα χρήματα ήταν ελάχιστα και πως η «απόσυρσή» τους ερχόταν με το που πατούσαν το 27ο έτος της ηλικίας τους!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ζηλέψετε κάποια «πριγκίπισσα», μείνετε στο γραφειάκι σας και πείτε και ευχαριστώ!

Διαβάστε επίσης:

Τσιγγάνικο chic: Μέσα στη σουρέαλ πολυτέλεια της τσιγγάνικης φυλής!

Πώς τρώνε τα ζώα; To βίντεο που προκάλεσε χαμό στο Facebook και θα σας ρίξει στα πατώματα από τα γέλια

Mariam: Η γυναίκα που άφησε μούσι και νιώθει πιο σέξι από ποτέ!