Πιάστηκαν στα πράσα: Κάμερες τσάκωσαν ζευγάρι να κάνει sex στην μέση του δρόμου!(video)

Γωγώ Φούντα
Πιάστηκαν στα πράσα: Κάμερες τσάκωσαν ζευγάρι να κάνει sex στην μέση του δρόμου!(video)

Αλλά όλα ήταν στο πλαίσιο ενός αστείου!

Το sex ως γνωστόν είναι κάτι πολύ προσωπικό που γίνεται άναμεσα σε δύο άτομα, τις περισσότερες των περιπτώσεων για να είμαστε και πιο σαφείς! Υπάρχουν βέβαια και εκείνες οι περιπτώσεις, που κάποια ζευγάρια είναι κυριολεκτικά ασυγκράτητα, με αποτέλεσμα ακόμα και στην μέση του δρόμου να... ορμάνε ο ένας στον άλλο!

Τέτοιο πάθος λοιπόν, είχε και ένα νεαρό ζευγάρι στην Αυστραλία, το οποίο ταξίδευε στους αχανείς δρόμους της τεράστιας αυτής χώρας. Κάπου εκεί λοιπόν, στην μέση του πουθενά, τα αίματα άναψαν και το πάθος ήταν πια αδύνατο να συγκρατηθεί! Βγήκαν λοιπόν από το αμάξι, διότι η ζέστη έκανε τουλάχιστον αδύνατη τη συνουσία εντός αυτοκινήτου, κατέβασαν τα παντελόνια τους, ο κύριος άνοιξε και μία μπύρα, και άρχισαν να κάνουν τη γνωστή σε όλους πράξη!

Το γεγονός βέβαια, ότι ο εν λόγω δρόμος καλύπτεται από ειδικές κάμερες οι οποίες δίνουν απευθείας εικόνα στο Google, που σημαίνει ότι μπορούσαν να τους δουν εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου να... συνουσιάζονται live, δεν φαίνεται να τους πτόησε καθόλου διότι το γνώριζαν και πολύ απλά θέλησαν να κάνουν μία... πλάκα!

Με λίγα λόγια sex δεν έγινε ποτέ, αλλά το εν λόγω ζεύγος, με το αστείρευτο χιούμορ, κατάφερε να καπαρώσει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούσαν! Μη σας πούμε και παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Mία πρώην «πριγκίπισσα» του Disney αποκαλύπτει τις σκληρές συνθήκες του επαγγέλματος!

Τσιγγάνικο chic: Μέσα στη σουρέαλ πολυτέλεια της τσιγγάνικης φυλής!

Πώς τρώνε τα ζώα; To βίντεο που προκάλεσε χαμό στο Facebook και θα σας ρίξει στα πατώματα από τα γέλια