Δείτε τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια του κόσμου!

Γωγώ Φούντα
Δείτε τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια του κόσμου!

Σίγουρα έχουν το κάτι διαφορετικό!

Θέλετε να πάτε κάπου έξω για φαγητό αλλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Σας έχουν κουράσει τα απλά τραπέζια η απλή διακόσμηση και οι... φυσιολογικοί σερβιτόροι; Τότε έχουμε αυτό ακριβώς που ψάχνετε αν φυσικα έχετε σκοπό να ξενιτευτείτε για ένα και μόνο γεύμα!

Άνθρωποι με φαντασία, που περισσεύει θα λέγαμε, τα έβαλαν κάτω, τα έφεραν από δω τα έφεραν από κει, και τελικά δημιούργησαν κάποια από τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια με διακόσμηση που σίγουρα δεν παραπέμπει σε ανάλογα μέρη!

Αν για παράδειγμα είστε φαν της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων ή ως πιτσιρίκια παρακολουθούσατε ανελλιπώς τις ταινίες του Bruce Lee, τότε έχουμε τα ιδανικά για εσάς μέρη! Ειδικά διαμορφωμένα εστιατόρια, τα οποία είναι κυριολεκτικά βγαλμένα από άλλους κόσμους και τα οποία θα δώσουν νέα πνόη στην... απλή κατάποση του φαγητού σας!

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά και πού φυσικά βρίσκονται, ώστε να μπορέσετε στο επόμενο ταξίδι σας να τα επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε μία νέα και εντελώς διαφορετική εμπειρία!

Διαβάστε επίσης:

Πώς βλέπουμε τον εαυτό μας οι γυναίκες και πώς πραγματικά είμαστε!

Ekaterina Rybolovlev: Αυτή είναι η καλλονή κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που αγόρασε το Σκορπιό!

Δείτε το πιο κακομαθημένο 6χρονο του κόσμου!