Στην Ρόδο ολοταχώς: Ανοίγει τις πύλες του ξενοδοχείο για... γυμνιστές στο όμορφο νησί!

Γωγώ Φούντα
Στην Ρόδο ολοταχώς: Ανοίγει τις πύλες του ξενοδοχείο για... γυμνιστές στο όμορφο νησί!

Και κανένα άγχος για ρούχα κα μαγιό!

Bαρεθήκατε τα μαγιό και μάλιστα κάποιες φορές νιώθετε ότι καταπιέζεστε κιόλας με όλα αυτά τα κορδόνια και φυσικά το ενοχλητικό σημάδι που αφήνουν έπειτα από ηλιοθεραπεία; Έχουμε το ιδανικό μέρος για εσάς και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά!

Έλληνα γυμνιστή εκεί έξω, αν νιώθεις να καταπιέζεσαι στη συντηρητική ελληνική κοινωνία που αντιμετωπίζει με καχυποψία και δυσπιστία το γυμνισμό, φτιάξε τις βαλίτσες σου και ετοιμάσου για ονειρεμένες διακοπές στο υπέροχο νησί της Ρόδου!

Στην περιοχή Παραδείσι λοιπόν, ανοίγει τις πύλες του πολυτελές ξενοδοχείο αποκλειστικά και μόνο για γυμνιστές! Με λίγα λόγια, οι πελάτες υποχρεούνται να κυκλοφορούν στους κοινόχρηστους εξωτερικούς χώρους ολόγυμνοι, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου και όλα αυτά σύμφωνα με τους κανονισμούς του ξενοδοχείου! Μάλιστα, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν είναι το πρώτο στην Ελλάδα, μιας και υπάρχει ήδη ένα στην Κρήτη το οποίο και συνεργάζεται με τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμνιστών!

Όπως αντιλαμβάνεστε φυσικά, οι πελάτες είναι αποκλειστικά οικογένειες και ζευγάρια, για ευνόητους φυσικά λόγους, ενώ απαγορεύεται διά ροπάλου οποιαδήποτε άσεμνη χειρονομία, σεξουαλικό υποννοούμενο ή φωτογράφιση!

Αν λοιπόν θέλατε απλά να πάτε με την παρέα σας και να γελάσετε ξεχάστε το! Αν πάλι θέλετε να πάρετε την οικογένειά σας και να ζήσετε μία ξεχωριστή και... ανάλαφρη εμπειρία, τότε κάντε κράτηση, γιατί παρά τις αντιδράσεις των ντόπιων, τα δωμάτια είναι ήδη δυσεύρετα!

Διαβάστε επίσης:

Aπίστευτη δήλωση πασίγνωστης εταιρείας ρούχων: «Απευθυνόμαστε μόνο σε όμορφους και κουλ ανθρώπους! Οι υπόλοιποι δεν μας ενδιαφέρουν»

Είμαστε όλοι ίσοι: Ένας φωτογράφος προσπαθεί να μας ενώσει μέσα από τη διαφορετικότητα

Απίστευτο κι όμως αληθινό: υπάρχει μουσείο για χωρισμένους