Barbie The Dreamhouse Experience: Το σπίτι της αγαπημένης κούκλας άνοιξε τις πύλες του!

Γωγώ Φούντα
Barbie The Dreamhouse Experience: Το σπίτι της αγαπημένης κούκλας άνοιξε τις πύλες του!

Και όπως ήταν αναμενόμενο, είναι όλο ροζ!

Όταν ήσασταν μικρούλα λατρεύατε τις κούκλες Barbie και περνούσατε τις ώρες σας χετνίζοντας τα, πάντοτε μακριά, κατάξανθα μαλλιά τους, και φορώντας τους όλα εκείνα τα υπέροχα και φανταχτερά τους ρούχα; Αν ναι έχουμε το ιδανικό μέρος για εσάς και βρίσκεται στη Florida των ΗΠΑ!

Το σπίτι της διάσημης κούκλας λοιπόν, άνοιξε τις πύλες του και όπως είναι φυσικό πλήθος κόσμου συρρέει καθημερινά προκειμένου οι απανταχού πιτσιρίκες, και όχι μόνο, να νιώσουν λίγο σαν το πιο δημοφιλές, ίσως, παιχνίδι όλων των εποχών!

Το τεράστιο Σπίτι των Ονείρων (Dream House) το οποίο έχει διαστάσεις παλατιού, κυριαρχείται από το ροζ χρώμα ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν σε όλα τα δωμάτια στα οποία υποτίθεται ζει η αγαπημένη Barbie. Από την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρά της μέχρι το μέρος που βάφεται και φροντίζει τα μαλλιά της, ενώ εκτός φυσικά από τον προσωπικό χώρο της κούκλας, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να θαυμάσουν και έκθεση από 350 συλλεκτικές φιγούρες Barbie.

Αν λοιπόν είστε μεγάλη θαυμάστρια και θέλετε να βρεθείτε σε έναν πραγματικά ονειρεμένο χώρο, δεν έχετε παρά να πεταχτείτε μέχρι την Florida. Τα εισιτήρια κυμαίνονται από 14 μέχρι 29 δολάρια και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες μάλλον αξίζει τον κόπο!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Αμερικανός υποστηρίζει ότι ανακάλυψε την μυστική συνταγή της Coca-Cola!

Ξεκαρδιστικό video: Πώς θα ήταν μία αναβάθμιση facebook στην πραγματική ζωή;

H επιστολή του αριστούχου μαθητή για την απεργία των καθηγητών που ξεσήκωσε το facebook