Αυτό θα πει πατρική αγάπη: Δείτε απελπισμένους μπαμπάδες να συνοδεύουν τις κόρες τους σε συναυλία των One Direction! (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Αυτό θα πει πατρική αγάπη: Δείτε απελπισμένους μπαμπάδες να συνοδεύουν τις κόρες τους σε συναυλία των One Direction! (φωτό)

Πάει πακέτο με τα πατρικά καθήκοντα!

Ως γνωστόν, οι έφηβοι του πλανήτη αυτού, είναι εκείνοι που ανεβάζουν στην κορυφή και στη συνέχεια ρίχνουν απότομα στην... αδιαφορία και την ανωνυμία ανθρώπους και είδωλα! Την περίοδο αυτή η έφηβοι προστάζουν Justin Bieber και One Direction και όλοι θα πρέπει να συμμορφωθούμε με την προσταγή αυτή.

Και ίσως εσείς να μην έχετε νιώσει στο πετσί σας τι σημαίνει η λαίλαπα του teen idol αλλά οι μπαμπάδες της Αμερικής ξέρουν και μπορούν να σας περιγράψουν με κάθε λεπτομέρεια! Το site Daily Beast λοιπόν, δημοσίευσε ξεκαρδιστικές φωτογραφίες από την τελευταία συναυλία του υπερδιάσημου boy band, One Direction, αλλά αντίθετα με αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι, οι φωτογραφίες δεν είχαν αντικείμενο τους τους έφηβους stars επί σκηνής, αλλά το... κοινό και πιο συγκεκριμένα τους γλυκούς μπαμπάδες που συνόδευσαν τις κορούλες τους στη συναυλία!

Όπως αντιλαμβάνεστε, κανένας από αυτούς δεν συμμερίστηκε ούτε στο ελάχιστο τον ενθουσιασμό των κοριτσιών που ούρλιαζαν και χειροκροτούσαν, ενώ προκειμένου να περάσουν οι βασανιστικές αυτές ώρες όσο το δυνατόν πιο... αναίμακτα άλλοι φορούσαν ωτοασπίδες, άλλοι είχαν προμηθευτεί με βιβλία και άλλοι απλά... κοιμόντουσαν! Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο θα κάνατε κι εσείς αν η ανιψούλα σας σας ζητούσε να την συνοδεύσετε σε μία... αντίστοιχη συναυλία!

Δείτε τις φωτογραφίες...

Διαβάστε επίσης:

Η επιβράβευση της ειλικρίνειας: Δείτε τη γυναίκα που ζητιανεύει για να κάνει... αυξητική στήθους! (video)

Οι πιο φωτογενείς άνθρωποι στον κόσμο: Δείτε την οικογένεια που έχει μονοπώλιο τις διαφημίσεις στην Αγγλία!

25χρονη ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο μετά από 8χρόνια solarium