Απίστευτο! Πλαστικός χειρουργός «έφτιαξε» τη γυναίκα των ονείρων του και μετά την παντρεύτηκε!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο! Πλαστικός χειρουργός «έφτιαξε» τη γυναίκα των ονείρων του και μετά την παντρεύτηκε!

Πήγε για αιοδοιοπλαστική και... βγήκε παντρεμένη!

Όλοι και όλες έχουμε φανταστεί και έχουμε πλάσει στο μυαλό μας το σύντροφο των ονείρων μας. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι κατά 99% η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ από το φανταστικό, οπότε και συμβιβαζόμαστε με... αυτά που έχουμε!

Όχι όμως και ο David Matlock πλαστικός χειρουργός στο επάγγελμα, ο οποίος εκτός του ότι είναι... ασυμβίβαστος, θέλησε να εκμεταλλευτεί την ιδιότητά του για προσωπικό του όφελος! Όταν λοιπόν η Veronica επισκέφθηκε το ιατρείο του προκειμένου να υποβληθεί σε αιδοιοπλαστική, γιατρός και ασθενής ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά με αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει και η πρόταση γάμου!

Ωστόσο, και επειδή όπως φαίνεται η ματαιοδοξία του κυρίου Mattlock αποδείχθηκε αρκετά μεγάλη, αποφάσισε να υποβάλλει την αγαπημένη του σε μία σειρά πλαστικών επεμβάσεων, έτσι ώστε να την κάνει έτσι όπως ακριβώς εκείνος είχε φανταστεί την ιδανική γυναίκα! Παρά το γεγονός ότι την Veronica δεν την λες και άσχημη, και παρά το γεγονός ότι είναι ήδη μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού, δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, αποδεικνύοντας ότι μάλλον πάσχει και εκείνη από υπέρ του δέοντως ματαιοδοξία και φιλαρέσκεια!

Το... κόψε ράψε της νεαρής γυναίκας λοιπόν αποδείχθηκε άκρως πετυχημένο κι έτσι, από μία μελαμψή καμπυλωτή κοπέλα, μεταμορφώθηκε σε μία supersexy παρουσία με αψεγάδιαστο κορμί! Όπως ήταν φυσικό πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν στην πρωτοβουλία του ζευγαριού, με πρώτη και καλύτερη την κόρη της Veronica η οποία όπως είπε δεν θα έκανε ποτέ πλαστική επέμβαση γιατί δεν θα ένιωθε ο εαυτός της!

Η κόρη πιο ώριμη από την μητέρα; Σύνηθες...

Διαβάστε επίσης:

Sworn Virgins Of Albania: Οι αγρότισσες που ζουν σαν άντρες!

«Ο αποκλεισμός μου από το γυμναστήριο μου έσωσε τη ζωή»! Η συγκλονιστική εξομολόγηση μίας πρώην ανορεξικής

Η μόδα στην Ιαπωνία: Κοιμηθείτε σε ένα κρουασάν με μαξιλάρι μια φέτα του τοστ!