Το top model και παρουσιάστρια Alena Buffon στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών για τα παιδιά!

Το top model και παρουσιάστρια Alena Buffon στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών για τα παιδιά!

Τρέχει την Κυριακή στα 5 χλμ. με τη WIND Running Team για να στηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ και τη ΦΛΟΓΑ.

Η Alena Buffon, top model και παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης, θα βρεθεί για λίγα 24ωρα στην Αθήνα προκειμένου να πάρει μέρος στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Η κα. Buffon μοιράζεται με τον σύζυγό της, Ιταλό τερματοφύλακα Gianluigi Buffon, την αγάπη προς τα παιδιά και η ίδια είναι Πρέσβειρα των Παιδικών Χωριών SOS στην Ιταλία. Πριν λίγες ημέρες αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της WIND Running Team να τρέξει με τα χρώματα της την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, προκειμένου να στηρίξει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και της ΦΛΟΓΑΣ για παιδιά με αναπηρίες και νέο-πλασματικές ασθένειες.

Η Alena Buffon, που όπως δήλωσε ήθελε πάντα να λάβει μέρος στην ιστορική διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, θα τρέξει φέτος στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., μαζί με τους Έλληνες πρεσβευτές της WIND Running Team που ανέρχονται σε συνολικά 15 και είναι οι Εύα Αντωνοπούλου, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Σία Κοσιώνη, Μαρία Κουσούνη, Μαρία Μπακοδήμου, Μαρία Μπεκατώρου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Νικολέτα Ράλλη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Εύη Φραγκάκη καθώς και οι Ολυμπιονίκες του ανσάμπλ στο Σύδνεϋ, Ειρήνη Αϊδινή, Εύα Χριστοδούλου, Χαρά Καρυάμη και Κλέλια Πανταζή.

Εκ μέρους κάθε πρεσβευτή της ομάδας της, η WIND θα αποδώσει 1.000€ στα δύο ιδρύματα για τα παιδιά ενώ αντίστοιχα θα αποδώσει 10€ για κάθε δρομέα που θα λάβει μέρος με τη WIND Running Team στους αγώνες του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών. Φέτος η ομάδα της WIND είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά η πολυπληθέστερη ομάδα που έχει ποτέ αγωνιστεί στη διοργάνωση με 1.500 δρομείς που έχουν δώσει ραντεβού την Κυριακή το πρωί για να τρέξουν για καλό σκοπό, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η WIND ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ., έχει ενεργοποιήσει πολλαπλούς μηχανισμούς κοινωνικής προσφοράς υπέρ των παιδιών ώστε ο Μαραθώνιος να είναι πραγματικά Ένας Αγώνας Για Όλους. Επισκεφθείτε το www.windrun4all.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:

Το Queen.gr έκανε προπόνηση με την Wind Running Team!

Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Η WInd Running Team τρέχει στις 10 Νοεμβρίου για διπλό καλό σκοπό!