Ο 5χρονος Theo λατρεύει να ψήνει λιχουδιές, αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να τις φάει

Γωγώ Φούντα
Ο 5χρονος Theo λατρεύει να ψήνει λιχουδιές, αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να τις φάει

Ένα αγοράκι που δεν το βάζει κάτω!

Λένε συνήθως ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη τους γονείς για να μπορέσουν να επιβιώσουν αλλά και να διδαχθούν πράγματα σχετικά με τη ζωή και τις δυσκολίες της. Είναι όμως και ένας 5χρονος πιτσιρίκος, ο οποίος μάλλον έχει διδάξει πολύ περισσότερα πράγματα στους γονείς του απ' όσα έχει εκείνος διδαχθεί.

Ο Theo Carnie λοιπόν, είναι ένα αγοράκι από το Yorkshire το οποίο λατρεύει να φτιάχνει γλυκά και κέικ! Θα μας πείτε τώρα, ότι αυτό δεν είναι τίποτα μιας και πλέον όλο και περισσότερα παιδάκια ασχολούνται με την μαγειρική. Η διαφορά του Theo είναι ότι σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους μικροσκοπικούς σεφ που στο τέλος απολαμβάνουν τις λιχουδιές που φτιάχνουν, εκείνος δεν μπορεί να φάει τίποτε από όλα αυτά μιας και δεν μπορεί να φάει κανονικό φαγητό.

Ο 5χρονος, πάσχει από μία πάθηση, η οποία τον έχει αναγκάσει να τρέφεται αποκλειστικά μέσω ενός σωλήνα καθώς κάθε φορά που έτρωγε έκανε εμετό μιας και δεν μπορούσε να χωνέψει το φαγητό του. Το 2009 λοιπόν υπεβλήθη σε ειδική χιερουργική επέμβαση, και έκτοτε υπάρχει ένας σωλήνας στην περιοχή της κοιλιάς του ο οποίος τον προμηθεύει με τροφή και φάρμακα.

Οι γονείς του δηλώνουν ότι δεν αποφεύγουν να τρώνε μπροστά του μιας και εκείνος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, και πως λατρεύει να φτιάχνει γλυκά, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί μετά να τα δοκιμάσει! Μάλιστα, στα 5α του γενέθλια, έψησε ο ίδιος ένα γλυκό για τους φίλους του και κράτησε για τον ίδιο ένα ψεύτικο για να θυμάται εκείνη την μέρα.

Ένα συγκινητικό μάθημα ζωής από έναν πραγματικά θαρραλέο μικρούλη που δεν το βάζει κάτω...

Διαβάστε επίσης:

WIND Running Team: Ρεκόρ συμμετοχών με 31.000 δρομείς

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Οι πρωταγωνιστές και οι φωτογραφίες που μας συγκίνησαν

Η εκδίκηση της κερατωμένης: Ένα site που θα κάνει κάθε απατημένη γυναίκα να χαμογελάσει