Ο εφιάλτης των Χριστουγέννων; Το πιο... απογοητευτικό σποτ των φετινών γιορτών

Γωγώ Φούντα
Ο εφιάλτης των Χριστουγέννων; Το πιο... απογοητευτικό σποτ των φετινών γιορτών

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα; Δε νομίζουμε!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι η γιορτή της αγάπης και φυσικά της... αέναης ανταλλαγής δώρων, με τα πιτσιρίκια να έχουν την τιμητική τους, αλλά τα μεγάλα βρετανικά πολυκαταστήματα Harvey Nichols, σε μία προσπάθεια να συμβαδίσουν με το κλίμα τγης εποχής, την οικονομική κρίση εννοούμε, αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία άκρως πρωτότυπη και... ξεκαρδιστική καμπάνια!

Το νέο εορταστικό σλόγκαν των καταστημάτων λοιπόν, πρεσβεύει το... πρώτα ο εαυτός σου και μετά όλοι οι άλλοι, με αποτέλεσμα να βγάλει μία σειρά δώρων με... κωδική ονομασία Sorry I Spent It On Myself' gifts, η οποία περιλαμβάνει μικρά δωράκια μέσα σε διαφανείς σακούλες για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας!

Τα δώρα κοστίζουν ελάχιστα, ενώ είναι από... λαστιχάκια μέχρι οδοντογλυφίδες! Το διαφημιστικό σποτ μάλιστα, απεικονίζει με πάσα... γλαφυρότητα τα πλήρως απογοητευμένα πρόσωπα ανθρώπων που ξετυλίγουν με λαχτάρα τα δώρα τους και έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή αλήθεια!

Δείτε το ξεκαρδιστικό και πρωτότυπο σποτ και αν θέλετε να κάνετε κάτι αντίστοιχο κι εσείς, καλό θα ήταν να προειδοποιήσετε συγγενείς και φίλους να μην περιμένουν και πολλά!

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστικό: Νοσοκόμα αποκαλύπτει τις top 5 εξομολογήσεις των ετοιμοθάνατων ασθενών

"I'm not the Cancer": μια πρωτοποριακή έκθεση που μας αφορά!

Εξωφρενικό: Το site γνωριμιών αποκλειστικά για όμορφους ανθρώπους