Δείτε πως έχουν στο μυαλό τους οι άνδρες την τέλεια γυναίκα

Δείτε πως έχουν στο μυαλό τους οι άνδρες την τέλεια γυναίκα

Ένα κολάζ από μύτες-μάτια - πηγούνια επωνύμων συνθέτουν το πάζλ της τέλειας γυναίκας

Ένα είναι σίγουρο πως οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν τελικά πολύ διαφορετική άποψη για την γυναικεία ομορφιά. Για την ακρίβεια οι άνδρες προτιμούν τα ξανθά μαλλιά, τα σαρκώδη χείλη ενώ οι γυναίκες ψηφίζουν μαύρα μαλλιά έντονη μύτη και έντονα φρύδια.

Δείτε, λοιπόν, τα δυο γυναικεία πρόσωπα έτσι όπως αυτά δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια υπολογιστή σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανδρών και αντίστοιχα των γυναικών.
Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους. Αφού το πείραμα αποκάλυψε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες τελικά αντιλαμβάνονται πολύ διαφορετικά την ομορφιά, αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες.

Πριν βιαστείτε να σας επισημάνουμε ότι τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά για τους άνδρες είναι τα ξανθά μαλλιά της Shakira, η μύτη της Miranda Kerr, το μέτωπο της Jennifer Aniston, τα φρύδια της Kate Middleton, και τέλος τα ζυγωματικά αλλά και τα χείλη της Angelina Jolie.

Οι γυναίκες πάλι θέλουν το γυαλιστερό μαύρο των μαλλιών της Freida Pinto, τα ζυγωματικά της Keira Knightley, τα φρύδια της Cara Delevingne, τη μύτη της Blake Lively και τα χείλη της Scarlett Johansson.

Διαβάστε επίσης:

Πώς ένας άντρας στήριξε την καρκινοπαθή σύζυγό του φορώντας μία... tutu! (video)

Το παιδί που εκβίασε τον Άϊ-Βασίλη για ένα Play Station 4