Ψάχνετε τον έρωτα στο διαδίκτυο; Αυτές είναι οι καλύτερες profile pics για να το πετύχετε

Γωγώ Φούντα
Ψάχνετε τον έρωτα στο διαδίκτυο; Αυτές είναι οι καλύτερες profile pics για να το πετύχετε

Ο απόλυτος οδηγός για την πόζα τη σωστή!

Ο έρωτας, το ραντεβού, η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου και τελικά η εύρεση της ευτυχίας, είναι πράγματα δύσκολα τα οποία χρειάζονται υπομονή και κυρίως ψυχραιμία. Ευτυχώς να λέτε, που στις μέρες μας, υπάρχει ο κυβερνοχώρος, κοινώς διαδίκτυο, που όσο να πεις κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, τουλάχιστον στην αρχή.

Αν λοιπόν είστε από εκείνους, που δεν έχετε κανένα απολύτως ταμπού σχετικά με το online dating, και ευχαρίστως θα βγαίνατε με έναν άνθρωπο που γνωρίσατε μέσω ίντερνετ, σας έχουμε κάποια στατιστικά, τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!

Όλα φυσικά έχουν να κάνουν με τη σωστή εικόνα προφίλ που θα επιλέξετε για τη σελίδα σας. Και μπορεί για τη γυναίκα, ένα selfie σε κάποιο χώρο του σπιτιού της, να της δίνει έξτρα πόντους, για τον άντρα είναι σχεδόν καταδικαστικό. Κορίτσια και αγόρια εκεί έξω, βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Οι άντρες θέλουν σέξι γυναικείες πόζες με φωτισμό και στάση σώματος που σας κολακεύει και οι γυναίκες θέλουν χαλαρές πόζες με την παρέα σε κάποια έξοδο!

Ημίγυμνες φωτογραφίες αντρών, ιδίως τραβηγμενες σε... τουαλέτα, συγκεντρώνουν αρνητικά και περιπαικτικά σχόλια, ενώ μία γυναίκα είναι καλύτερο στη φωτογραφία προφίλ να ποζάρει μόνη της, διότι ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος βαριέται να αποκρυπτογραφεί ποια είναι ποια!

Τοπία, μαγαζιά και τα σχετικά, ενδείκνυνται για αγόρια, καθώς μαρτυρούν το πόσο κουλ είναι ενώ θα πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι όπου δείτε στα ενδιαφέροντα, μουσική, διάβασμα, κινηματογράφος, μάλλον είναι ψέματα διότι το μεθύσι και οι βόλτες δεν είναι και πολύ ωραίο να... γραφτούν!

Για να ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν, κορίτσια βουρ στο selfie και αγόρια απομακρυνθείτε με συνοπτικές διαδικασίες!

Διαβάστε επίσης:

Τι πραγματικά βλέπει το άλλο σας μισό όταν κοιτάζει το πρόσωπό σας;

Γυμνά αντρικά κορμιά, χορεύουν στη φυση!

Με προσευχές, γούρια και κεριά στέκεται στο πλευρό του Michael Schumacher η οικογένειά του