Η γυναίκα που βγάζει λεφτά τρώγοντας 3 ώρες κάθε μέρα on camera, χωρίς να παχαίνει!

Γωγώ Φούντα
Η γυναίκα που βγάζει λεφτά τρώγοντας 3 ώρες κάθε μέρα on camera, χωρίς να παχαίνει!

Ένα νέο trend ή ένας τρόπος να νικηθεί η μοναξιά;

Είστε από εκείνους που η ανάπτυξη της τεχνολογίας, σας έχει προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα απ' ότι ανέσεις; Αναπολείτε συχνά πυκνά, τις εποχές που όλα ήταν πιο αθώα και απλά, και κανείς δεν ήταν πλήρως εξαρτημένος από συσκευές και διαδίκτυο; Ε το παρακάτω θέμα πιστεύουμε ότι θα σας κάνει κυριολεκτικά έξαλλους!

Η νέα μόδα στην Νότιο Κορέα, όλα τα κουλά από τους ανατολίτες φίλους μας θα τα ακούσουμε, θέλει απλούς ανθρώπους να τρώνε το φαγητό τους σε... live streaming! Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, ο εκάστοτε, τοποθετεί το γεύμα του μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή και για περίπου ένα 3ωρο το μόνο που κάνει είναι να... τρώει!

Η διασημότερη στο συγκεκριμένο είδος, είναι μία 34χρονη ονόματι Park Seo-yeon, γνωστή στην πιάτσα και ως... The Diva η οποία έχει κυριολεκτικά πλουτίσει από τη συγκεκριμένη συνήθεια. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, η γυναίκα αυτή βγάζει περίπου 5.660 λίρες τον μήνα, μιας και όπως καταλαβαίνεται, οι δαιμόνιοι διαφημιστές μυρίστηκαν τη νέα τρέλα, και μετέτρεψαν το χόμπι της νεαράς, σε ολόκληρη βιομηχανία μάρκετινγκ!

Η ίδια υποστηρίζει ότι αυτό που την οδήγησε στο να υποκύψει στο... food porn, όπως το αποκαλούν οι πολέμιοι, είναι ότι αναζητούσε ένα χόμπι καθώς δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον να κάνει όταν γυρνούσε από τη δουλειά, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγορούν ότι πάσχει από διατροφικές διαταραχές, μιας και δεν είναι φυσιολογικό να καταναλώνει απίστευτες ποσότητες φαγητού και να παραμένει υπερβολικά αδύνατη. Η ίδια φυσικά το αρνείται και υποστηρίζει ότι τις ίδιες ποσότητες φαγητού θα έτρωγε και χωρίς τις κάμερες. Οι ειδικοί από την άλλη θεωρούν, ότι τα βαθύτερα αίτια της ραγδαίας εξάπλωσης του gastronomic voyeurism, όπως είναι γνωστό, είναι η μεγάλη μοναξιά που βιώνουν οι νέοι άνθρωποι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η Νότιος Κορέα είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό νέων ανθρώπων που ζουν ολομόναχοι!

«Το βλέπουμε και σαν παρέα», υποστηρίζει η Park η οποία ζει μόνη και έχει βαρεθεί να τρώει κάθε μέρα χωρίς παρέα. Άραγε το συγκεκριμένο trend είναι η λύση ή μήπως είναι απλά ακόμη ένα τρικ του μάρκετινγκ; Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Νέοι και νέες όλου του κόσμου σηκωθείτε από ντιβάνια και καναπέδες γιατί η ζωή, εκτός από την αλήθεια, βρίσκεται εκεί έξω!

Διαβάστε ακόμη:

Επανάσταση: Ξεχάστε τα ψηλοτάκουνα που σας ταλαιπωρούν γιατί η μόδα προστάζει φλατ

Δείτε πως μια εθισμένη στο shopping ξεπέρασε τον πανάκριβο εθισμό της

«Ανορεκτική» κούκλα προκαλεί οργή και αντιδράσεις