8 εντελώς κουλά πράγματα που όλοι φοβόμαστε, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος

Γωγώ Φούντα
8 εντελώς κουλά πράγματα που όλοι φοβόμαστε, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος

Μην κάνετε τους Κινέζους, όλοι τα έχετε σκεφτεί!

Από τη στιγμή που ερχόμαστε στον μάταιο τούτο κόσμο, μαθαίνουμε εκτός όλων των άλλων, να φοβόμαστε τους πάντες και τα πάντα! Η αλήθεια είναι, ότι οι γονείς, από υπερβολική αγάπη και υπερπροστασία, μας κάνουν καχύποπτους, τόσο πολύ μάλιστα, που τελικά καταλήγουμε να φοβόμαστε τον... ίδιο το φόβο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Παρακάτω λοιπόν, με διάθεση χιούμορ πάντα, συγκεντρώσαμε όλα αυτά που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων φοβάται, παρόλο που δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

1. Το ωτοστόπ: Ναι σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο να βρίσκεσαι στην μέση του πουθενά και να πρέπει να μπεις στο αμάξι ενός παντελώς άγνωστου περαστικού, αλλά θα πρέπει να σας ενημερώσουμε, ότι δεν είναι όλοι τους serial killers και μάλλον δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σας πάνε στη καλύβα τους και να σας... βιάσουν! Από την άλλη βέβαια, καλό θα ήταν να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

2. Τα μικρόβια: Όχι δεν είναι όλα θανατηφόρα και όχι δεν θα ενωθούν όλα μαζί δημιουργώντας θανατηφόρους ιούς που θα αφανίσουν την ανθρωπότητα, ξεκινώντας πάντα από τη Νέα Υόρκη! Συγκεκριμένα μόνο το 1% είναι επιβλαβή. Οπότε, διατηρείστε την προσωπική σας υγιεινή, αλλά μην γίνεστε και υστερικοί. Έχουμε κάνει τόσα πολλά εμβόλια, που είμαστε καλυμμένοι σχεδόν για τα πάντα!

3. Τις αράχνες που χώνονται σε τρύπες: Μεταξύ μας τώρα, ειδικά όταν είμαστε στην εξοχή δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε σκεφτεί την... κατάποση αράχνης κατά τη διάρκεια του ύπνου, ή τη στρατοπέδευσή της μέσα στο... αυτί μας! Νομίζετε ότι οι αράχνες είναι χαζές; Νομίζετε ότι θέλουν οικειοθελώς να μπουν σε τρύπες αμφιβόλου καθαριότητας; Οπότε απλά να παρακαλάτε να μην πέσετε σε χαζή αράχνη, ή σε αράχνη με... αυτοκτονικές τάσεις!

4. Τα εμβόλια και οι παρενέργειες: Ελάτε τώρα: Αν στα 100 εμβόλια για παράδειγμα, δημιουργηθεί παρενέργεια σε ένα, άντε σε 2 θεωρείτε ότι είναι ένδειξη ότι τα... ψωμιά σας είναι λίγα; Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που ευθύνονται για όλα αυτά, και καμία σχέση δεν έχουν να κάνουν με την υγεία σας. Είναι κάποια φάρμακα πιο δυνατά και κάποιοι οργανισμοί πιο ευαίσθητοι! Οπότε εμβολιαστείτε, γιατί χανόμαστε!

5. Τα αεροπλάνα: Ναι η αίσθηση του να είσαι στον αέρα αβοήθητος δεν είναι και η καλύτερη. Και φυσικά αν έρθει η αποφράδα ώρα το... αεροπλάνο να πέσει, πολύ δύσκολα να τη γλιτώσει κάποιος. Αλλά πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Οι πιθανότητες να πας στο περίπτερο και να σε χτυπήσει μοτοσακό είναι περισσότερες από το να πέσεις με αεροπλάνο! Εντάξει;

6. Το κινητό σε βενζινάδικο: Αυτό νομίζουμε ότι είναι αποτέλεσμα του Hollywood, το οποίο απλά ήθελε κάπως να ανατινάξει τον ήρωα την ώρα που... φουλάρει την κούρσα! Τι καλύτερο από το να μιλήσει στο κινητό του (βρε τον χαζούλη)! Σας το λέμε πρώτη και τελευταία φορά: Δεν υπάρχει καμία επιστημονική ένδειξη που να απαγορεύει τη χρήση κινητού την ώρα που βάζεις βενζίνη.

7. Την... κατάποση τσίχλας: Όταν ήμασταν πιτσιρίκια, και επειδή το θεωρούσαμε χαζό να φτύνουμε τις τσίχλες, τις καταπίναμε! Και επειδή τα παιδιά αγαπούν τις τσίχλες, και είναι ικανά να φάνε 5 πακέτα την μέρα, οι γονείς προκειμένου να μην πιάνει τα βλαστάρια τους το στομάχι, ανακάλυψαν το εξής κουλό: Μην καταπίνεις τις τσίχλες γιατί... θα κολλήσουν τα έντερά σου! Κόλησαν κανενός; Κι αν κολήσανε, το καταλάβατε;

8. Τους καρχαρίες: Μπορεί να είναι τρομακτικοί. Μπορεί αν πέσεις στα σαγόνια τους να μη σε γλιτώνει ούτε... άγιος! Αλλά μέχρι να φτάσεις στο σημείο να παλέψεις με καρχαρία, πρέπει να καταρρίψεις πολλά... ρεκόρ και πιθανότητες! Τώρα σοβαρά: Εκεί που εσύ κολυμπάς, καρχαρίας δεν υπάρχει! Τώρα αν το παίζεις ριψοκίνδυνος και πας στις ακτές της Αυστραλίας για σέρφινγκ, παρά την ειδοποίηση ότι σουλατσάρει λευκός καρχαρίας, ε το ζώο θα φταίει;

Διαβάστε ακόμη:

Μια φορά sexy, για πάντα sexy: Το 62χρονο μοντέλο που διαφημίζει εσώρουχα και ενθουσιάζει!

Ένα βίντεο θρίλερ που σκοπό έχει να αποτρέψει τους μαθητές από την κοπάνα!

Έχετε κοντά πόδια; Μία πρώην μπαλαρίνα αποκαλύπτει 5 τρικς για να φαίνονται μακρύτερα