Ποιος στέλνει απειλές θανάτου στην πιο μικρή σταρ του Disney;

Ποιος στέλνει απειλές θανάτου στην πιο μικρή σταρ του Disney;

H αστυνομία προσπαθεί να προστατέψει την 5χρονη Mia Talerico

Η ομάδα κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος καθώς και η αστυνομία έχουν εξαπολύσει ανθροποκυνηγητό, για να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τις συστηματικές και συνεχόμενες απειλές θανάτου που λαμβάνει η 5χρονη σταρ Mia Talerico. Το κοριτσάκι υποδύεται την Charlie Duncan στο Disney Channel show Good Luck Charlie.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί, κάποιος ξεκίνησε να ποστάρει απειλητικά μηνύματα στο Instagram τον Ιανουάριο — ενδεικτικά έγραφε, "Die, Mia. F—king die in hell! Kill yourself. You deserve to die" (=Πέθανε, Mia. Γαμ*το να πεθάνεις στην κόλαση! Αυτοκτόνησε. Σου αξίζει να πεθάνεις).

Το ίδιο άτομο έστειλε την εικόνα της γροθιάς του βουτηγμένη στο αίμα, να καλύπτει μια φωτογραφία του κεφαλιού της Mia με το εξής μήνυμα: "Yes, kill you, stupid b—h" (=Ναι, θα σε σκοτώσω χαζή σκύλα).

Η μαμά της Mia απευθύνθηκε πρώτα στην ασφάλεια του Disney από όπου ανέλαβε δράση το αστυνομικό τμήμα του the Los Angeles που ασχολείται με ανάλογες απειλές. Ούτε ο Disney ούτε και το LAPD έχουν νεότερα.

Το Good Luck Charlie είναι η πρώτη σειρά που δείχνει ζευγάρι γονιών του ίδιου φύλου. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν αιτία για τις απειλές, καθώς οι δύο μαμάδες του μικρού φίλου της Mia, έχουν εμφανιστεί στη σειρά από τον Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμη:

«Eίναι ντροπή για την οικογένεια»! Με ποιο από τα παιδιά της τα έβαλε η Kris Jenner;

To αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα... σέξι και διάσημη ηθοποιός! Την αναγνωρίζετε;