Το... χώσιμο του αιώνα! Τα 10 πιο «απάνθρωπα» σημειώματα χωρισμού που είδατε ποτέ

Γωγώ Φούντα
Το... χώσιμο του αιώνα! Τα 10 πιο «απάνθρωπα» σημειώματα χωρισμού που είδατε ποτέ

Γιατί αυτά δε γίνονται μόνο στις ταινίες

Ένας χωρισμός σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Κάποιες φορές βέβαια, το οδυνηρό και δυσβάσταχτο της υπόθεσης, δεν είναι το γεγονός ότι 2 άνθρωποι σταματούν να είναι μαζί, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αυτό!

Όλες σίγουρα θυμόμαστε το επεισόδιο του Sex & The City, όπου η ένας ανάλγητος κύριος τα χάλασε με την Carrie αφήνοντάς της ένα... post-it! Και φυσικά όλοι θυμόμαστε τη στενοχώρια της ηρωίδας, όχι γιατί έχασε το κελεπούρι αλλά κυρίως γιατί αισθάνθηκε ότι δεν άξιζε ούτε ένα... τηλεφώνημα χωρισμού!

Αν αυτό σας φάνηκε απάνθρωπο και φυσικά ανώριμο, να σας ενημερώσουμε, ότι αυτά δε γίνονται μόνο στην... μυθοπλασία αλλά καλώς ή κακώς ακόμη και στην πραγματική ζωή! Ναι καλά καταλάβατε, ο απλός καθημερινός κόσμος διαθέτει φαντασία αχαλίνωτη, ίσως και περισσότερη από εκείνη των σεναριογράφων και συγγραφέων, με αποτέλεσμα, όταν έρχεται η στιγμή του χωρισμού, σε συνδυασμό συνήθως με το μίσος και την αγανάκτηση, να είναι υπέρ του δέοντος δημιουργικός και πρωτότυπος!

Εμείς, συγκεντρώσαμε τα πιο... ιδιαίτερα και σκληρά σημειώματα χωρισμού τα οποία... ούτε στον εχθρό σας να μην ευχηθείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Πυρετός το σαββατόβραδο με τα τέλεια selfies! Τρικς για να βγαίνεις κούκλα!

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε ένα παιδάκι στο κρύο χωρίς μπουφάν;

Παιδιά ψυχραιμία, είναι απλά... Oscar: Χαριτωμένα πιτσιρίκια το αποδεικνύουν με ένα video