Δικαίωση! Μητέρα 2 παιδιών φτιάχνει video αφιερωμένο στα... περιττά κιλά της!

Γωγώ Φούντα
Δικαίωση! Μητέρα 2 παιδιών φτιάχνει video αφιερωμένο στα... περιττά κιλά της!

Αν βαρεθήκατε τις υστερικές γυναίκες, η κυρία αυτή είναι ο άνθρωπός σας!

Έχετε βαρεθεί να βλέπετε τις διάσημες λεχώνες να χάνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, μέσα σε περίπου ένα μήνα, και στη συνέχεια να μοστράρουν το... αψεγάδιαστο κορμί τους λέγοντας ότι όλα αυτά τα κατάφεραν με υπομονή και ισορροπημένη διατροφή; Ναι συμφωνούμε μαζί σας, αφενός είναι ανυπόφορες και αφετέρου μόνο η καρδούλα τους ξέρει τι έχουν τραβήξει το διάστημα μέχρι να γίνουν και πάλι μοντελάκια!

Η Erin Keaney λοιπόν, ετών 43, κωμικός στο επάγγελμα, και μητέρα 2 κοριτσιών, αποφάσισε να σατιρίσει όλη αυτή την υστερία της γυναίκας να επανέλθει σε φυσιολογικό βάρος αμέσως μετά τη γέννα, αλλά κυρίως να δείξει στα κορίτσια όλων των ηλικιών, ότι πρέπει να αγαπούν το σώμα τους και να μάθουν να πορεύονται με αυτό, όπως κι αν είναι!

Τι έκανε; Με τη βοήθεια του συζύγου της λοιπόν, γύρισε ένα ξεκαρδιστικό video clip, όπου ραπάρει, σε δικούς της πάντα στίχους, ενώ επιδεικνύει με καμάρι την κοιλιά της, το muffin top όπως συνηθίζεται να το αποκαλούν. Με μηνύματα όπως, «αγαπήστε το σώμα σας και βοηθήστε τα παιδιά σας να αγαπήσουν και τα δικά τους», αλλά και, «αν η μαμά σας έχει κοιλίτσα μην την κοροιδεύετε γιατί ήταν το σπίτι σας για 9 μήνες», κάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα προσπάθεια να απαλλάξει τις γυναίκες από την πίεση των κιλών και των ιδανικών αναλογιών.

Δείτε το πραγματικά εμπνευσμένο video clip με τους πολύ αληθινούς στίχους και την αστεία περσόνα της Keaney και τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η ωραία της (κάθε) ημέρας: 4 τρόποι να εντυπωσιάσεις όποιον θες, όπου θες!

Το... χώσιμο του αιώνα! Τα 10 πιο «απάνθρωπα» σημειώματα χωρισμού που είδατε ποτέ