Έρευνα που θα συζητηθεί: Ποιο είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα, σύμφωνα με τους άντρες;

Γωγώ Φούντα
Έρευνα που θα συζητηθεί: Ποιο είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα, σύμφωνα με τους άντρες;

Μία νέα έρευνα ήρθε για να ανατρέψει όσα πιστεύατε μέχρι τώρα

Είναι γνωστό, ότι άντρες και γυναίκες είμαστε εντελώς διαφορετικοί, όχι μόνο σωματικά αλλά και στα γούστα και γενικότερα σε αντιλήψεις και απόψεις. Οπότε λοιπόν, δεν είναι και λίγες οι φορές, που άντρες και γυναίκες διαφωνούν κάθετα ακόμα και στο θέμα της ομορφιάς, του σέξι και του ελκυστικού.

Αφού λοιπόν ερευνητές ζήτησαν, από μία ομάδα αντρών και από μία ομάδα γυναικών, να διαμορφώοσυν το ιδανικό γυναικείο πρόσωπο, με τα αποτελέσματα φυσικά να είναι εντελώς διαφορετικά, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν ήταν εξίσου όμορφα, πραγματοποιήθηκε μία νέα έρευνα, της οποίας τα... ευρήματα αυτή τη φορά λίγο πολύ μας σόκαραν!

Η... κόντρα λοιπόν, είχε και πάλι επίκεντρο τη γυναίκα, και πιο συγκεκριμένα, στο ποια γυναικεία σιλουέτα θεωρείται πιο αξιοζήλευτη και σέξι, με τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, να επιλέγει αυτή της Ολυμπιονίκη Jessica Ennis-Hill έναντι της χυμώδους και ζουμερής σιλουέτας της Christina Hendricks.

Ακόμα κι αν βέβαια, από το γυναικείο κοινό, το αποτέλεσμα αυτό λίγο πολύ το περιμέναμε, ομολογούμε ότι οι απαντήσεις των αντρών ήταν εκείνες που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, διότι πάνω κάτω, συμφώνησαν με τις απόψεις των γυναικών! Ξεχάστε λοιπόν τον άντρα που στη θέα της ζουμερής και πληθωρικής παρουσίας ξερογλείφεται, και καλωσορίστε το νέο μοντέλο, που θέλει το κορίτσι λεπτεπίλεπτο, χωρίς ίχνος υπερβολής πάνω του, που διαθέτει τα πάντα φυσικά, ή έστω να φαίνονται φυσικά, και δεν το παίζει μοιραία και γυναίκα αράχνη!

«Η εποχή που οι πλαστικές επεμβάσεις και η υπερβολή, σε στήθος, οπίσθια και οπουδήποτε αλλού, ήταν σύμβολο, δύναμης και ευημερίας, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, ακόμα και οι πραγματικά ευκατάστατες πελάτισσες, ζητούν λίγες και διακριτικές παρεμβάσεις, οι οποίες είναι δύσκολο να εντοπιστούν», εξηγεί διάσημος πλαστικός χειρουργός.

Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό σας βρίσκει σύμφωνες ή όχι, αλλά να που τελικά, ακόμα και οι άντρες αγαπούν το φυσικό και διακριτικό. Αφήστε τα σουτιέν με ενίσχυση στην άκρη, το προκλητικό ντύσιμο, την ψεύτικη βλεφαρίδα και τους τόνους make up, και βγάλτε προς τα έξω την πιο κοριτσίστικη πλευρά σας, την οποία οι άντρες μάλλον προτιμούν!

Διαβάστε ακόμη:

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Το Google (μας) γιορτάζει από σήμερα!

Αυτοκτόνησε λίγες ώρες μετά το θάνατο της γυναίκας του: «Θα σε δω σε λίγο», της είπε