Xειρουργοί κατηγορούν το Sex&The City για τη νέα τρομακτική μόδα στις πλαστικές επεμβάσεις

Γωγώ Φούντα
Xειρουργοί κατηγορούν το Sex&The City για τη νέα τρομακτική μόδα στις πλαστικές επεμβάσεις

Τι σχέση μπορεί να έχει η αγαπημένη μας σειρά με όλο αυτό;

Τα τελευταία χρόνια, χωρίς υπερβολή, μπορούμε να πούμε, ότι έχουμε αποκτήσει ένα είδος ανοσίας σε όλα αυτά τα παράξενα και άκρως επικίνδυνα, που παρεμβαίνουν στην ανθρώπινη φύση αλλάζοντάς της, ας μας επιτραπεί η έκφραση, τα φώτα! Ωστόσο, το γεγονός ότι έχουν ανακαλυφθεί αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να διορθωθούν τα πάντα στην εξωτερική μας εμφάνιση, δεν ήταν ικανό να μας προετοιμάσει για τη νέα μόδα που κυριολεκτικά κάνει θραύση! Η νέα αυτή... λαίλαπα, ακούει στο όνομα «Cinderella-surgery», επικεντρώνεται στα δάχτυλα του ποδιού και τα... κονταίνει!

Η Paulina Charlikowska λοιπόν, είναι μία γυναίκα που ξόδεψε £4,500 προκειμένου να διορθώσει το δεύτερο και τρίτο δάχτυλο των ποδιών της, καθώς εκτός του ότι ήταν μεγαλύτερα από το πρώτο, δεν της επέτρεπαν να φορέσει ψηλοτάκουνες γόβες! Σύμφωνα λοιπόν, με την ίδια, εκτός του ότι είχε αποκτήσει ψυχολογικά θέματα, λόγω αυτής της... ιδιομορφίας της, ας την πούμε έτσι, κοιτούσε συνεχώς τους ανθρώπους στις πατούσες, κάτι που φυσικά την απογοήτευε ακόμη περισσότερο. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι εργαζόταν στο χώρο της ομορφιάς, κάτι που μοιραία την υποχρέωνε να φοράει ψηλά παπούτσια.

Παρά το γεγονός ότι η επέμβαση αυτή είναι αρκετά επίπονη, τείνει να γίνει η δημοφιλέστερη στη Βρετανία, μιας και σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Dr Jason Hargrave, το «κακό» που έχει κάνει το Sex & The City, στο γυναικείο πληθυσμό, ευθύνεται για όλη αυτή την παράκρουση που επικρατεί, γύρω από τα killer heels όπως τα αποκαλούν.

Η αλήθεια είναι, ότι όντως το Sex & The City, έχει δημιουργήσει έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο που πλέον οι γυναίκες σκέφτονται, ντύνονται και κινούνται, αλλά πιστεύουμε ότι είναι και κάπως υπερβολή, να κατηγορείται η αγαπημένη μας σειρά, για ένα τόσο σοβαρό, και αγχωτικό θα λέγαμε φαινόμενο.

Ποιος να της έλεγε της Carrie Bradsaw ότι η εμμονή της με τα παπούτσια, θα... ξεσήκωνε την κοινωνία.

Διαβάστε ακόμη:

Το επίσημο προφυλακτικό του Μουντιάλ θα σας ανοίξει την... όρεξη για sex!

Αυτός ο τύπος κερδίζει 4 εκ. δολάρια το χρόνο παίζοντας video games