Το τίμημα της ομορφιάς! Tι κάνουν οι άντρες μοντέλα στα παρασκήνια των επιδείξεων;

Γωγώ Φούντα
Το τίμημα της ομορφιάς! Tι κάνουν οι άντρες μοντέλα στα παρασκήνια των επιδείξεων;

Αυτά παθαίνουν οι εξωπραγματικά όμορφοι

Έχουμε δει αμέτρητες φορές παρασκήνια μεγάλων fashion shows, με τις καλλονές της πασαρέλας να γίνονται ακόμα πιο όμορφες και εντυπωσιακές με τη βοήθεια των μαγικών χεριών των make up artists, τους designers να τρέχουν σαν τρελοί κρατώντας τα ρούχα, και φυσικά τα... ρόλεϊ και τα τσιμπιδάκια, να κατέχουν εξέχουσα θέση στα κεφάλια των μοντέλων.

Και καλά, όσον αφορά στα κορίτσια, έχουμε χορτάσει να τις βλέπουμε κα να τις θαυμάζουμε, αλλά τι γίνεται στα backstage των... αντρικών επιδείξεων; Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τρύπωσε στα παρασκήνια του τελευταίου show της Donatella Versace, και απαθανάτισε άντρες μοντέλα, να ετοιμάζονται πυρετωδώς λίγο πριν περπατήσουν στο catwalk!

Kαι μπορεί τα ρόλεϊ και τα τσιμπιδάκια να μας φαίνονται φυσιολογικά στα γυναικεία κεφάλια, αλλά στα αντρικά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο συνηθισμένο θέαμα. Σχηματισμός της τέλειας μπούκλας με σίδερο μαλλιών, αποτρίχωση στη γάμπα για να είναι βελούδο, και ειδικό μακιγιάζ σε κοιλιακούς και... θηλές! Ναι, αυτό είναι το τίμημα του να είσαι υπερβολικά και εξωπραγματικά όμορφος, και οι κύριοι αυτοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απλά το δέχονται, διότι αμοίβονται αδρά και όχι μόνο!

Η αλήθεια είναι, ότι μία απομυθοποιήση της ζήσαμε, αλλά για να είμαστε και ειλικρινείς, ας έπεφτε στο δρόμο μας ένα από τα παλικάρια αυτά, και ας είχε και μακιγιάζ στη θηλή για να φαίνεται λιγότερο ροζουλί! Εκεί θα τα χαλάσουμε;

Διαβάστε ακόμη:

8 πράγματα που κάνεις καθημερινά για τα οποία δεν πρέπει να απολογηθείς ποτέ

Απίστευτο: Μητέρα ερωτεύθηκε τη νταντά των παιδιών της και διέλυσε το γάμο της