Αυτό το video θα σας κάνει να τρέξετε να αγκαλιάσετε μάνα, κόρη και αδερφή!

Γωγώ Φούντα
Αυτό το video θα σας κάνει να τρέξετε να αγκαλιάσετε μάνα, κόρη και αδερφή!

Το νέο video clip του John Legend υπόσχεται να σας κάνει χίλια κομμάτια

H γυναικεία αυτοπεποίθηση, και κυρίως η έλλειψή της για να είμαστε και πιο ακριβείς, είναι ένα θέμα το οποίο έχει απασχολήσει κατά καιρούς όλες μας, μιας και το πώς βλέπει μία γυναίκα τον ίδιο της τον εαυτό, καθορίζει όχι μόνο τις επιλογές και τη σχέση της με τους άλλους, αλλά και όλη της τη ζωή.

Κι αν έχουν γίνει εκστρατείες και αφιερώματα υπέρ της αποδοχής του ίδιου μας του εαυτού, με τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά του, αλλά η συγκεκριμένη η αλήθεια είναι ότι μας ξάφνιασε ευχάριστα καθώς η πρωτοβουλία ανήκει σε έναν... άντρα!

Το νέο video clip του John Legend λοιπόν, για το τραγούδι «You & I (Nobody in the World)» είναι ένας ύμνος στη γυναίκα, όλων των ηλικιών, χρωμάτων, κιλών δείχνοντάς μας, ότι η καθεμία είναι μοναδική όπως κι αν είναι, και πως κάτι που κάποιος θεωρεί άσχημο, κάποιος άλλος μπορεί να βρίσκει πανέμορφο.

Στο video clip, εκτός από τη σύντροφο του τραγουδιστή και supermodel Chrissy Teigen, εμφανίζεται και η υποψήφια για Emmy, Laverne Cox, καρκινοπαθείς, αθλήτριες, έγκυες γυναίκες, αλλά και μικρά κοριτσάκια. Δείτε το, και πιστεύουμε μετά από αυτό, θα θελήσετε να κάνετε μία τεράστια αγκαλιά, την μαμά, την κόρη ή την αδερφή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η μέρα που πέθανα: Αυτό το φωτογραφικό άλμπουμ υπόσχεται να σας ραγίσει την καρδιά

Σε έχει γδύσει άγνωστος; Αυτό το αμήχανα σεξι video πρέπει να το δεις ΤΩΡΑ!