#StopTheBeautyMadness: Η καμπάνια που λέει όχι στην μανία της τελειότητας

Γωγώ Φούντα
#StopTheBeautyMadness: Η καμπάνια που λέει όχι στην μανία της τελειότητας

Eσείς τι βρίσκετε όμορφο πάνω σας;

Ίσως να έχετε βαρεθεί να ακούτε ότι η ομορφιά είναι η διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου και ότι σημασία δεν έχουν οι αναλογίες και τα ωραία μαλλιά, αλλά η προσωπικότητα του καθενός και πως οι γύρω σου σε θυμούνται γι' αυτά που εσύ ίσως να ντρέπεσαι. Κλισέ και βαρετά, αλλά όπως και να το κάνουμε όλα αυτά είναι αλήθεια. Και μάλιστα, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να υπερτονίσουμε το πόσο ξεχωριστοί είμαστε, μιας και ζούμε στην εποχή όπου η συντριπτική πλειοψηφία τείνει να γίνει ένα!

Η μόδα, τα πρότυπα ομορφιάς έχουν φτιάξει έναν κόσμο, και ιδίως αυτό των γυναικών, τόσο βαρετό και δήθεν, που καμιά φορά, αν κάτι ξεφεύγει από τα κλασικά, τείνουμε να το περιθωριοποιούμε και να το σνομπάρουμε! Με αυτά τα δεδόμενα λοιπόν, ξεκίνησε και η καμπάνια #StopTheBeautyMadness με ένα και μοναδικό σκοπό: Να μας κάνει να καταλάβουμε, ότι ομορφιά δεν είναι μόνο το supermodel στα περιοδικά αλλά ο κάθε άνθρωπος που αγαπά τον εαυτό του και τον αποδέχεται.

Ομορφιά είναι η κάθε αδύνατη γυναίκα που αποκαλείται ανορεξικιά, επειδή είναι απλά αδύνατη και το κάθε έφηβο κορίτσι που προσπαθεί με μανία να ισιώσει τις μπούκλες του, ενώ δεν συνειδητοποιεί, ότι είναι ακριβώς αυτό που την κάνει όμορφη.

Δείτε τη gallery και προβληματιστείτε.

Διαβάστε ακόμη:

Της είπαν ότι πεθαίνει από καρκίνο, κανόνισε την κηδεία της και τελικά...

Σοκ: Διέταξαν κλειτοριδεκτομή για τα κορίτσια και τις γυναίκες της Μοσούλης