Τι γίνεται όταν μειώνεις μία μητέρα 5 παιδιών για το σώμα της;

Γωγώ Φούντα
Τι γίνεται όταν μειώνεις μία μητέρα 5 παιδιών για το σώμα της;

Η Tanis πάντως έδωσε στους επικριτές της την απάντηση που τους άξιζε

Σίγουρα η ομορφιά είναι υποκειμενική και σίγουρα περιοδικά και social media, έχουν προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουν πρότυπα τα οποία τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα. Τι γίνεται όμως όταν μία μητέρα 5 παιδιών, μόλις 33 ετών, περνά στην αντεπίθεση και τα χώνει χοντρά σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το κορμί της;

Η Tanis Jex-Blake λοιπόν, φόρεσε το μαγιό της και βγήκε στην παραλία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Ωστόσο, τα σημάδια από τις 5(!) εγκυμοσύνες της ήταν ακόμα εμφανή στο κορμί της, κάτι που δυστυχώς προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια μιας ομάδας νεαρών, οι οποίοι δε δίστασαν να τη χλευάσουν και να την μειώσουν.

Ωστόσο, μπορεί η Tanis να είναι μία νέα γυναίκα και μία γλυκιά μητέρα, αλλά το μάτι της γύρισε και είπε να δώσει ένα καλό μάθημα στη θρασύτατη παρέα, όχι μόνο για να στηρίξει τον εαυτό της, αλλά και όλες τις μητέρες εκεί έξω, που έχουν κατά καιρούς ακούσει αρνητικά σχόλια για τα σημάδια στο σώμα τους, που δεν μαρτυρούν τίποτε άλλο από το γεγονός ότι έχουν φέρει στον κόσμο τα παιδιά τους.

080227-385c1e06-19e3-11e4-bf72-fc0acc2f37ad

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία της με μαγιό στο facebook, και έγραψε από κάτω ένα μήνυμα με... πολλούς παραλήπτες. «Λυπάμαι αν η πρώτη μου απόπειρα να βγω στην παραλία με μπικίνι έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια σας αηδίασε τόσο πολύ, και λυπάμαι πραγματικά που το στομάχι μου δεν είναι επίπεδο και σφιχτό και καλύπτεται από ραγάδες και σημάδια. Αλλά δε λυπάμαι καθόλου που το σώμα μου φιλοξένησε και μεγάλωσε 5 υπέροχα, έξυπνα και υγιή πλάσματα. Επίσης λυπάμαι που το κορμί μου σας προκάλεσε όλα αυτά τα γέλια, αλλά έχω να σας πω ότι τα δικά σας νέα και σφιχτά κορμιά, δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα απολύτως. Και αν νομίζετε ότι τα σχόλιά σας δεν με άγγιξαν καθόλου, μπορεί να έκανα ότι δεν σας άκουγα, αλλά στο αμάξι μου έκλαψα γιατί ένιωσα ταπεινωμένη».

Όπως αντιλαμβάνεστε, το μήνυμα μαζί με τη φωτογραφία έχουν γίνει ήδη viral, με τη νεαρή μητέρα να λαμβάνει αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και όχι μόνο από γυναίκες. Τελικά μήπως όντως ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα δικά μας ελαττώματα και να αδιαφορήσουμε για αυτά των άλλων; Και μήπως ήρθε η ώρα και η στιγμή να δεχτούμε ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες μοντέλα, κάτι που φυσικά δεν τις κάνει λιγότερο αξιόλογες, σημαντικές ή ενδιαφέρουσες;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός ο tattoo artist κάνει για τις γυναίκες ό,τι δεν μπορεί να κάνει κανένας χειρουργός

Κλέψε τα βλέμματα στο dance floor! Κούνα τους γοφούς σου σαν τη Shakira με 6 βήματα