Tips για όλα όσα πρέπει να είναι LIGHT αυτό το Καλοκαίρι

Tips για όλα όσα πρέπει να είναι LIGHT αυτό το Καλοκαίρι

Ακόμα και αν δεν έχεις κανένα σχέδιο για τις διακοπές, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι

Πολυκατοικίες με ανοιχτά παράθυρα, μπίρες, φωνές και γέλια στα μπαλκόνια, αυτοσχέδια πάρτι σε αστικές ταράτσες, θερινά σινεμά με άρωμα από γιασεμί και σιτρονέλα. Παγωτά, ιδρώτας και ανεμιστήρες. Χιλιάδες καλοκαιρινές εικόνες από το ατμοσφαιρικό σκηνικό της Αθήνας που μεταμορφώνεται και γίνεται πιο χαλαρή, όμορφη και φιλόξενη από ποτέ, όπως και οι κάτοικοί της. Κορίτσια και αγόρια που ονειρεύονται τις διακοπές, τον ήλιο, τις παραλίες και τις βόλτες στα πλακόστρωτα στενά. Ο δρόμος για τον Πειραιά μοιάζει πιο ωραίος από ποτέ για όσους ετοιμάζονται για το μεγάλο ταξίδι. «Εσύ πότε φεύγεις;» η ερώτηση που ακούς διαρκώς.

Όπου και αν σε βρει αυτό το Καλοκαίρι, το σίγουρο είναι ότι η χαλαρή και LIGHT διάθεση, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Ακόμα και αν δεν έχεις κανένα σχέδιο για τις διακοπές, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Δεν έχεις άδεια, λεφτά, παρέα; Αυτό που έχει σημασία είναι να έχεις αισιόδοξη διάθεση και όρεξη. Ξέκλεψε λίγες μέρες, πήγαινε για κάμπινγκ, φύγε μόνο με το βιβλίο σου και γνώρισε κόσμο στο νησί. Ζήσε τη δική σου περιπέτεια, όπου και αν βρίσκεσαι.

Φέτος υιοθέτησε έναχαλαρό «LIGHT style»!

Η ανεμελιά είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις διακοπές. Η ζωή μας αποκτά άλλους ρυθμούς πιο αργούς και εμείς απολαμβάνουμε περισσότερο τις μικρές απολαύσεις, όπως τις στιγμές που περνάμε με τις φίλες μας ενώ μοιραζόμαστε σκέψεις και… μπίρες κάτω από τον έναστρο ουρανό, στα σοκάκια των νησιών, στις παραλίες, τις βεράντες, τις συναυλίες και όλα τα μέρη που έχουν ξεχωριστή συναισθηματική αξία για εμάς. Όπως ακριβώς στην καθημερινότητά σου, βάλε ένα πιο ανέμελο στυλ και στην ντουλάπα σου. Είναι άνετο, πρακτικό και δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια.

Πριν φύγεις για τονησί, άσε πίσω όλα όσα σε βαραίνουν

Μην γίνεις το κορίτσι που κουβαλάει όλη του την… προίκα στο νησί. Δεν χρειάζεται να στριμώξεις την γκαρνταρόμπα σου στη βαλίτσα. Άσε απ’ έξω τα ψηλοτάκουνα και τα κυριλέ φορέματα και απέφυγε τις υπερβολές. Επίλεξε ανοιχτόχρωμα ρούχα από λεπτά υφάσματα που επιτρέπουν στο σώμα σου να «αναπνέει» και σε βοηθούν να κινείσαι ελεύθερα, χωρίς να ζεσταίνεσαι. Γιατί σε ποιον αρέσει να περιορίζεται; Ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια, το μαγιό σου και ένα παρεό είναι αυτά που πρέπει σίγουρα να πάρεις μαζί σου! Το ίδιο ισχύει και για το σακίδιο της παραλίας. Μην το παραγεμίσεις. Το αντηλιακό σου, τα γυαλιά σου και ένα καλό βιβλίο είναι τα απαραίτητα για να χαλαρώσεις στην παραλία.

Βγες «LIGHT» και το βράδυ

Και για τις βραδινές εμφανίσεις; Δεν χρειάζεται να ντυθείς «υπερπαραγωγή» για να πας για χαλαρή μπίρα στο νησί. Δύο, τρία φουστάνια και μία εσάρπα αρκούν. Φόρεσε το πιο αέρινο φουστάνι σου και βγες βόλτα για να απολαύσεις μία γλυκιά καλοκαιρινή βραδιά, όπου και αν βρίσκεσαι. Με καλή παρέα και μία Heineken LIGHT μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή χωρίς τύψεις. Εμείς την προτιμάμε γιατί έχει όλη τη γεύση της γνωστής lager που πίνουμε εδώ και χρόνια, αλλά πολύ λιγότερες θερμίδες. Έτσι, με μόλις 26 θερμίδες ανά 100ml, ~40% λιγότερο αλκοόλ από μία κανονική lager μπίρα και πλούσια γεύση, μπορούμε να την καταναλώνουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ!

No make up!

Στο ίδιο ανάλαφρο καλοκαιρινό mood πρέπει να κινηθεί και το μακιγιάζ σου. Χρησιμοποίησε τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά και πες «όχι» στο βαρύ make up. Με το ηλιοκαμένο χρώμα που θα αποκτήσεις στη θάλασσα και τα beach waves στα μαλλιά σου, δεν θα χρειαστεί προσπάθεια για να δείχνεις όμορφη και σέξυ. Η ενυδατική σου και μία BB κρέμα θα σε ενυδατώσουν, χωρίς να επιβαρύνουν το δέρμα σου. Λίγη μάσκαρα και το χαμόγελό σου αρκούν για να λάμψεις! Παράλληλα, απέφυγε τα βαριά αρώματα. Οι υψηλές θερμοκρασίες θα αλλοιώσουν τη μυρωδιά της αγαπημένης σου κολόνιας για αυτό θα ήταν προτιμότερο να επιλέξεις ένα δροσερό mist. Θα το βρεις σε μικρά μπουκαλάκια και LIGHT αρώματα και είναι ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες.

Ακόμα και αν «ξεμείνεις» στην Αθήνα όμως, μην ξεχνάς ότι η πόλη σου ανήκει. Οι επιλογές είναι άπειρες: Παραστάσεις σε ανοιχτά θέατρα, μουσικές εκδηλώσεις, θερινό σινεμά, συγκεντρώσεις σε φιλικά σπίτια, βόλτες στα μουσεία που σε μετατρέπουν σε τουρίστα και σε προκαλούν να ανακαλύψεις τα μυστικά της… Και όλα αυτά παρέα με μία Heineken LIGHT και τις φίλες σου. Γιατί αυτές οι στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς θα γίνουν οι μελλοντικές αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!