You’ re gonna follow the sun! Λογικό, αφού βρήκες το τέλειο αντηλιακό

You’ re gonna follow the sun! Λογικό, αφού βρήκες το τέλειο αντηλιακό

Αφού έχεις κάνει full-prep material για να χαρείς τον ήλιο αυτή τη σεζόν, εννοείται πως θα κάνεις ακριβώς αυτό. Κλείσιμο ματιού και sunny fun vibes.

Τον ήλιο τον αγαπάς. Και τον περιμένεις και τον αποζητάς έναν ολόκληρο χειμώνα! Τώρα είναι, επιτέλους εδώ. Nα φωτίσει τις στιγμές σου από το πρωί ως το απόγευμα και να σου χαρίζει αυτό για το οποίο φημίζεται: mood uplifting. Καλά όλα αυτά, θα σκεφτείς, αλλά ο ήλιος δεν έχει και άλλο «πρόσωπο»; Έχει! Γι’ αυτό και θα φροντίσεις να προστατεύεις την επιδερμίδα σου κάθε στιγμή, και αυτή τη σεζόν με το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου.

Θυμήσου πως το «κατάλληλο» έχει πολλές «μεταφράσεις»: είναι αυτό που ταιριάζει στον φωτότυπό σου, στις ανάγκες της επιδερμίδας σου, στις προτιμήσεις σου σε θέματα υφής και φινιρίσματος αλλά και στο lifestyle σου. Και επειδή το mix & match δεν είναι μόνο για το στιλ σου, μπορείς να κάνεις πολλαπλές επιλογές και στα αντηλιακά προσώπου, ανάλογα με τη συνθήκη και την τοποθεσία. Μπορείς π.χ. να έχεις άλλο αντηλιακό για την πόλη και άλλο για την παραλία. Ή άλλο για όταν νιώθεις το δέρμα σου πιο ξηρό και άλλο για τις μέρες που το νιώθεις as usual. Δική σου η καθημερινότητα, δικοί σου και οι συνδυασμοί. Και αν αναρωτιέσαι ποια αντηλιακά να επιλέξεις για follow the sun στιγμές, η απορία σου μόλις λύθηκε. H FREZYDERM έχει για σένα μοναδικές προτάσεις ηλιοπροστασίας με προηγμένες καινοτομίες, για να μένεις πάντα sunny & safe.

SUN SCREEN VELVET & COLOR VELVET FACE ME SPF 50+ Ή ΜΕ SPF 30.

Τα αντηλιακά που έκαναν check στα κριτήρια που δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να καλύψει ένα αντηλιακό.

Frezyderm_Sunscreen_velvet.jpg

Βασισμένα στην Τεχνολογία Second Skin, κατοχυρωμένη πατέντα της FREZYDERM, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet κάνουν αυτό που λέει η Καινοτομία τους: δημιουργούν ένα αόρατο δεύτερο δέρμα επάνω στη επιδερμίδα με τόσο ανάλαφρη αίσθηση που σε κάνει να νιώθεις σαν να μη φοράς καν αντηλιακό. Έχουν υπέροχη, βελούδινη υφή που όμως δεν «μπουκώνει» το δέρμα αντίθετα, του επιτρέπει να αναπνέει ελεύθερα, και αφήνουν ένα αψεγάδιαστο ματ αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδες. Καθώς έχουν αέρινη αίσθηση που χαρίζει άνεση και ελαστικότητα στο δέρμα και επιπλέον προσροφούν τη λιπαρότητα και δεν φράσσουν τους πόρους, τα αντηλιακά Sun Screen Velvet είναι ιδανικά και για λιπαρές με τάση ακμής επιδερμίδες. Απλώνονται πανεύκολα και γρήγορα (σαν να «γλιστρούν» στο δέρμα) σε χρόνο express, μόλις 6 δευτερολέπτων1 και δεν σταματούν στο να προστατεύουν μόνο το δέρμα σου: μιλάμε φυσικά για τα αντηλιακά τους φίλτρα που αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα στον άνθρωπο2 και στο περιβάλλον3. Θα τα βρεις σε δύο επιλογές: διάφανο ή με χρώμα που προσαρμόζεται σε κάθε χρωματικό τόνο.

Κάποιοι προτιμούν υβριδική ηλιοπροστασία. Τη βρήκαν.

Στο SUN SCREEN CREAM και FLUΙD-TO-POWDER SPF 50+ .

frezyderm_cream_to_powder.jpg

Δύο προηγμένες καινοτομίες δερματικής απόλαυσης και φροντίδας και μία πολύ υψηλή ηλιοπροστασία τι μας κάνει; Τα «πλουραλιστικά» αντηλιακά της FREZYDERM που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Η πρώτη τους καινοτομία, Transforming Textures, «γεννήθηκε» από την απλή συλλογιστική: όσο πιο πιστά καλύπτει το αντηλιακό σου το αισθητηριακό σου κριτήριο τόσο πιο πιστά θα το χρησιμοποιείς! Με το που εφαρμοστούν στο δέρμα, το Sun Screen Cream και το Fluid-to-Powder της FREZYDERM μετατρέπονται σταδιακά από ελαφριά κρέμα ή λεπτόρρευστο γαλάκτωμα, σε μία μοναδική αίσθηση σατινέ πούδρας. Αποτέλεσμα; Μια απολαυστική υφή που χαίρεσαι να νιώθεις στο δέρμα σου. Το δεύτερο σημείο υπεροχής τους είναι ότι πέρα από προστασία, χαρίζουν και ενυδάτωση. Το εκχύλισμα λευκής παιώνιας που πρωταγωνιστεί στη σύνθεσή τους μόνο τυχαία επιλογή συστατικού δεν ήταν. Στην πραγματικότητα, είναι ένα φυτό αποδεδειγμένα ευεργετικό για το δέρμα και, μάλιστα, μελετήθηκε ειδικά σε εθελοντές με διαταραγμένο δερματικό φραγμό και χρόνια ξηρότητα, λόγω εξωγενών και ενδογενών παραγόντων. Για όσους εμφανίζουν προσωρινά ή σε χρόνια βάση ξηροδερμία χάνοντας εύκολα αποθέματα υγρασίας από το δέρμα (λόγω γήρανσης, δερματικών παθήσεων ή απλώς γιατί αυτός είναι ο τύπος δέρματός τους), τα συγκεκριμένα αντηλιακά είναι η added bonus φροντίδα που χρειάζονται.

Τα σπορ κάτω από τον ήλιο σου δίνουν ευεξία.

Και με SUN SCREEN ON THE MOVE, σου δίνουν και ευελιξία.

onthemove.jpg

Αυτό το εξαιρετικά πρακτικό αντηλιακό της FREZYDERM έχει όλα τα «διαπιστευτήρια» που χρειάζονται, για να συνοδεύει τους αθλητικούς τύπους ή όσους γενικώς τρέχουν να τα προλάβουν όλα στην busy καθημερινότητά τους. Κατ’ αρχάς, είναι σε μορφή σπρέι, γεγονός που από μόνο του δίνει έξτρα ευκολία. Απλώς πατάς την αντλία και ψεκάζεις για υψηλή προστασία κάτω απ’ τον ήλιο. Εφαρμόζεται ταχύτατα ακόμα και όταν κινείσαι και δεν χρειάζεται καν επάλειψη με τα χέρια γιατί είναι τόσο λεπτόρρευστη η υφή του ως mist που ψεκάζεται ομοιόμορφα με super light αίσθηση στο δέρμα. Δεν χρησιμοποιείται μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα δύσκολα σημεία (όπως λαιμό, αυτιά) αλλά και στα μαλλιά χωρίς να χαλάει το styling. Και επειδή το μακιγιάζ κάποιες φορές είναι must και στο jogging, το Sun Screen On the Move φοριέται και πάνω από foundation, mascara κ.λπ., χωρίς να αλλοιώνει το αποτέλεσμα. Μάλιστα, έχει και την ιδιότητα να βελτιώνει οπτικά τις ρυτίδες και είναι ιδανικό και για το ευαίσθητο δέρμα με δυσανεξία στα συμβατικά αντηλιακά. Πρόσθεσε σε όλα αυτά και το ότι έχει ελαφριά compact συσκευασία που χωράει ακόμα και σε μικρό τσαντάκι και έχεις ένα hyper flexible αντηλιακό που σε ακολουθεί σε κάθε στιγμή σου στον ήλιο.

Και τώρα που έχεις full-prep material για να χαρείς τον ήλιο αυτή τη σεζόν, εννοείται πως θα κάνεις ακριβώς αυτό. Κλείσιμο ματιού και sunny fun vibes.

1.Αντηλιακά FREZYDERM-Study in House.

2.Μελέτη και αξιολόγηση διαπερατότητας UV-φίλτρων αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) από ανθρώπινο δέρμα.

3. Μελέτη προσδιορισμού περιβαλλοντικού αποτυπώματος- Προσδιορισμός αντηλιακών φίλτρων των αντηλιακών Velvet Second Skin Technology SPF50+ & Color Velvet Second Skin Technology SPF50+ (FREZYDERM) στο θαλασσινό νερό.