H Τζίνι και το Τζιν

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Τζίνι και το Τζιν

Aπό τα μέσα του 19ου αιώνα όταν και πρωτοδημιουργήθηκε, μέχρι και σήμερα που το φοράμε non stop το denim έχει δώσει πολλούς αγώνες για να εδραιωθεί στην γκαρνταρόμπα μας. Τώρα που τα έχει καταφέρει μάθε πώς μπορείς να το φοράς και με glamorous τρόπο.

PAN PR SPR17 RADIANT DROPLET 01 RGB Copy
SPR17 RADIANT DROPLET 01 Adjustable RGB Copy
cara delevigne

Από στολή εργασίας στα αμερικανικά εργοστάσια το 1880, στα catwalks του Tommy Hilfiger και της Diesel, έναν αιώνα μετά, το jean δεν είναι απλά ένα από τα πολλά ρούχα που φιλοξενείς κατά διαστήματα στην ντουλάπα σου. Είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης σε μία πολυκατοικία γεμάτη Airbnb διαμερίσματα. Τι ακριβώς προσπαθούμε να πούμε με την «κτηματομεσιτική» παρομοίωσή μας; Πως όσα trends και ακολουθήσεις, όσες τάσεις και αν υιοθετήσεις και μετά τις δεις να παρέρχονται και να ξεφτίζουν, το denim είναι το μοναδικό υλικό που θα κατέχει πάντα μία περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα και στην καρδιά σου. Συγκεκριμένα τα total denim looks, που αποτελούνται συνήθως από ένα jean παντελόνι ή μία jean φούστα και ένα πουκάμισο από το ίδιο υλικό, έχουν κλέψει την καρδιά πολλών Hollywood stars και λαμπερών It-girls που δεν διστάζουν να τα φορέσουν στις καθημερινές αλλά και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Oι Αlexa Chung, Rihanna, Cara Delevingne, Alessandra Ambrosio, Beyoncé, Miranda Kerr και Οlivia Palermo εμφανίζονται συχνά με σύνολα φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από jean και βάζει η καθεμία τη δική της προσωπική πινελιά ώστε να διαφοροποιήσει το outfit της.

To denim πρωταγωνιστεί ακόμα μία άνοιξη στην ζωή μας και δεν υπάρχει λόγος να το φορέσουμε όπως τόσα και τόσα χρόνια. Είναι αρκετά «σκληρό» υλικό από μόνο του, δεν οφείλουμε λοιπόν να προσπαθήσουμε να του δώσουμε λάμψη με τα κατάλληλα αξεσουάρ και την βοήθεια των κοσμημάτων PANDORA; Από την συλλογή PANDORA Rose «κλέβουμε» τα δαχτυλίδια με τους ντελικάτους φιόγκους και τα περίτεχνα φτερά, τα μενταγιόν με κυβική ζιρκόνια και τα βραχιόλια από ασήμι 925 και τα συνδυάζουμε με oversized, ανδρικά jean πουκάμισα, denim shorts και εσπαντρίγιες για τις πιο California cool, πρωινές εμφανίσεις. Αν όμως θες να υιοθετήσεις την τάση μετά τις μεσημβρινές ώρες, επέλεξε ένα skinny jean παντελόνι, ένα πουκάμισο σε μεσάτη γραμμή και φυσικά ψηλοτάκουνα. Τα PANDORA κοσμήματά σου μπορεί να είναι είτε σύμβολα από ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις, τα οποία τοποθετείς πάνω σε βραχιόλι για classy και διακριτικές εμφανίσεις. Το μπλε και το κόκκινο θα «σπάσουν» με τον πιο fashionable τρόπο την ουδετερότητα του γαλάζιου χρώματος του jean.

Μία ακόμα glam προσθήκη για να εμπλουτίσεις το denim look σου είναι τα κοσμήματα σε retro inspired γραμμές, όπως μικρά σκουλαρίκια με «πλέξιμο» από ασήμι 925, χρυσό 14κ και κυβική ζιρκόνια αλλά και κρεμαστά με σχήμα μισού κρίκου (we love 80s!). Όταν τα ρούχα μου κυμαίνονται στα ίδια υλικά και αποχρώσεις τότε το να επιλέγουμε τα αξεσουάρ που θα δώσουν ένα twist λάμψης και διαφορετικότητας στη εμφάνισή μας, είναι διπλά σημαντικό. O Givenchy έλεγε πως «η πολυτέλεια κρύβεται στην παραμικρή λεπτομέρεια» και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί του!

Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece