Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου

H «wedding season» (που λένε και οι φίλοι μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού) έχει και επισήμως ξεκινήσει και εμείς φροντίζουμε από τώρα για το εντυπωσιακό σύνολο που θα φορέσουμε στους γάμους και στις βαπτίσεις του καλοκαιριού. #προνοητικότηταalert

HS17 SPS ESSENCE 01 RGB

Το ξέρουμε πως τα μεγάλα ερωτήματα-διλήμματα του καλοκαιριού πρέπει να είναι ποιο μαγιό να φορέσεις ή πόσα παγωτά να φας αλλά καμιά φορά η ενήλικη ζωή μας, και όσες κοινωνικές υποχρεώσεις αυτή «φέρνει» μαζί της, μας υποχρεώνει να μην περνάμε όλα τα Σαββατοκύριακά μας αραγμένες σε κάποια παραλία αλλά στο προαύλιο εκκλησιών και στο τραπέζι εξοχικών κτημάτων.

Οι γάμοι και οι βαπτίσεις που έχουμε να πάμε είναι σημειωμένες στο καρνέ μας με κόκκινα γράμματα, για τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, και εμείς δεν έχουμε παρά να φορέσουμε το πιο φωτεινό μας χαμόγελο, την πιο καλή μας διάθεση και το φόρεμα που αναδεικνύει όσο κανένα τον σωματότυπό μας και να σταθούμε δίπλα στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, σε αυτές τις πολύ σημαντικές και συγκινητικές στιγμές τους. Και επειδή δεν υπάρχει κανένα outfit, όσο glam και αν είναι, που να μην χρειάζεται τα αναλόγως ταιριαστά κοσμήματα για να «λάμψει», τα PANDORA είναι εκεί –όχι ακριβώς για «την σπουδαιότερη στιγμή της ζωής μας» αλλά αυτή των δικών μας.

HS17 SPS PARADISE 05 VM01 CMYK

Το τι ακριβώς θα φορέσεις και με τι θα το συνδυάσεις εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες:
1) τον ρόλο σου στην τελετή, αν είσαι κουμπάρα, νονά, συγγενής των εμπλεκόμενων και 2) την τοποθεσία που πραγματοποιείται το μυστήριο. Αλλιώς θα πας ντυμένη σε ένα κομψό γάμο στην πόλη, αλλιώς σε ένα boho after wedding πάρτι και αλλιώς σε μία «ζεστή και κλειστή» βάπτιση σε ένα ορεινό χωρίο. Το ύφος και το υλικό του φορέματός σου σίγουρα θα διαφέρει, το deux-piece θα προσαρμοστεί στις «απαιτήσεις» του location, το ίδιο και το τοπ και η παντελόνα που θα διαλέξεις. Το αν θα βάλεις φλατ ή ψηλοτάκουνα έχει να κάνει με το αν θα χορέψεις το «Crazy in love» στην ζεστή άμμο ή το «Single ladies» στην πίστα κάποιου κτήματος. Ναι, η Beyoncé παραμένει σταθερή. Τα PANDORA όμως σου δίνουν τόσες επιλογές που μπορούν να σε «ακολουθήσουν» παντού και να «σταθούν δίπλα σου» την ώρα του μυστηρίου σαν «αληθινή οικογένεια».

Σύμβολα από ασήμι 925 και κυβική ζιρκόνια, δαχτυλίδια από την συλλογή PANDORA Rose σε σοφιστικέ ροζ απόχρωση, διακριτικά κολιέ από την Essence collection, ρομαντικά σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς ή φιόγκου που κολακεύουν τους λοβούς των αυτιών και φωτίζουν το πρόσωπο και κομψά, λεπτά βραχιόλια για τους γυμνούς καρπούς και τα αποκαλυπτικά, έξωμα φορέματα.

Τα κοσμήματα PANDORA θα σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση ακόμα και στον ρόλο της απλή καλεσμένης, με τον πιο φίνο και ντελικάτο τρόπο. Μην φοβάσαι πως θα σου φωνάξει η νύφη «you steal my thunder» όπως η Μonica στην Rachel στα «Φιλαράκια»... η διακριτική γοητεία των PANDORA θα σε κάνουν να αποφύγεις κραυγαλέες αντιδράσεις και εμφανίσεις!


Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece