Το σκανδαλώδες παρελθόν του Πρίγκιπα Harry

Πατουχέα Μαριάννα
Το σκανδαλώδες παρελθόν του Πρίγκιπα Harry

14 ονόματα που πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά η Meghan Markle

Μπορεί ο Πρίγκιπας Harry να βρήκε τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του στα μάτια της Meghan Markle, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορούμε να ξεχάσουμε το πολυτάραχο παρελθόν του. Υπήρξαν πολλές φήμες, περιστασιακές σχέσεις και σύντροφοι που πέρασαν από τη ζωή του πέμπτου στη σειρά διάδοχου για τον θρόνο και εμείς ρίχνουμε μια ματιά στις γυναίκες αυτές.

Natalie Pinkham : Η γνωριμία με την όμορφη παρουσιάστρια και τότε σύντροφο του αρχηγού της ομάδας Rugby, Matt Dawson, έγινε το 1999 στο Rugby World Cup. To 2003, μετα το τέλος της σχέσης της Natalie με τον Matt, ο Πρίγκιπας Harry της έκανε.. στενό μαρκάρισμα χωρίς εκείνη να το παραδεχτεί ποτέ. Παρότι το ειδύλλιο τους δεν κράτησε καιρό, οι δύο τους έμειναν καλοί φίλοι.

Lauren Pope To 2004, η χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου, Lauren πέφτει κυριολεκτικά πάνω στον Πρίγκιπα. H ίδια δεν έχε ιδέα με ποιόν έχει μόλις γνωριστεί, κι έτσι απολογείται συνεχίζοντας τον χορό της. Λίγο αργότερα ένας κοινός τους γνωστός την πλησιάζει και της λέει ότι ο κύριος -που είχε πέσει πάνω του- ήθελε να την γνωρίσει. Τότε ήταν που έμαθε για την βασιλική του καταγωγή, όταν τον συνάντησε στον VIP χώρο του club όπου την περίμενε. Αντάλλαξαν μηνύματα τα οποία, όμως, αργότερα δημοσιεύτηκαν στον Τύπο γεγονός που αφύπνισε τις Αρχές τότε και μάλλον.. ξενέρωσε τον Harry που έληξε άδοξα την σχέση τους πριν καν αυτή ξεκινήσει.

Chelsy Davy Ας μας επιτραπεί να χαρακτηρίσουμε αυτή τη σχέση ως την πιο σημαντική –μετά την Meghan φυσικά-. Η Chelsy Davy υπήρξε στο πλευρό του Πρίγκιπα –με μικρά διαλειμματάκια- για πάνω από 7 χρόνια και ήταν εκείνη, μάλιστα, που τον συνόδευσε το 2011 στον γάμο του αδερφού του, William. Το 2004 το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών στο Cape Town της Αφρικής. Το μέγεθος της δημοσιότητας που είχε λάβει η προσωπική τους ζωή ήταν η αφορμή για την διάλυση της σχέσης τους, αφού η Chelsy δήλωσε «φοβισμένη και τρομαγμένη» βλέποντας κάθε της κίνηση στα Μέσα.

Catherine Ommaney Σκάνδαλο! Τα μικρά αυτά διαλειμματάκια που αναφέραμε παραπάνω, άφησαν κενά στην ερωτική ζωή του Πρίγκιπα που έσπευσε να τα καλύψει. Έτσι, η χωρισμένη με δύο παιδιά Catherine γέμισε για μια μόνο βραδιά το κενό του Πρίγκιπα το 2007, όταν εκείνος ήταν 21 χρονών και εκείνη 35. Γνωρίστηκαν –και αυτοί- σε κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο μέσω κοινών γνωστών και μετά από μερικά ποτά βρέθηκαν να.. μιλάνε κλειδωμένοι στο μπάνιο ενός φιλικού σπιτιού. Στο τέλος της βραδιάς, ο Πρίγκιπας ζήτησε το τηλέφωνο της Catherine δίνοντας της ένα φλογερό φιλί. Αντάλλαξαν μερικά μηνύματα αλλά αυτή ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί.

Natalie Imbruglia To 2009, κατά τη διάρκεια ενός ακόμη διαλείμματος με την Chelsy, ο Πρίγκιπας διατήρησε μια σχέση λίγων μηνών με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Natalie Imbruglia. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε μαζί σε συναυλίες, στα γενέθλια της Natalie αλλά και σε βραδιές bowling κοντά στο παλάτι του Kensington. Δεν ήταν, όμως, το γραφτό της Natalie να γίνει Πριγκίπισσα..

Caroline Flack H πρώτη σύντροφος του Πρίγκιπα που αναφέραμε, η Natalie Pinkham, ήταν και αυτή που τον γνώρισε το 2009 στην τηλεπαρουσιάστρια Caroline Flack. Το ζευγάρι προσπάθησε πολύ για να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς, όμως, να το καταφέρει. Μάλιστα, στην αυτοβιογραφία που έγραψε αργότερα η Caroline “Storm in a C Cup” ανέφερε πως η σχέση τους ήταν ιδανική μέχρι που ο κόσμος σταμάτησε να την αποκαλεί με το όνομα της και πλέον ήταν γνωστή ως «Το κορίτσι του Harry”.

Astrid Harbord To 2009 ήταν μια πολυάσχολη χρονιά για τον όμορφο Πρίγκιπα. Λίγες μέρες μετά την δημοσίευση φωτογραφιών επανασύνδεσης με την Chelsy Davy, ο Harry γνωρίστηκε –μάντεψε που- σε nightclub του Λονδίνου με την φίλη της Kate Middleton, Astrid Harbord. Στο τέλος της βραδιάς, οι δυο τους βρέθηκαν στο σπίτι του Harry αλλά φαίνεται πως η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Camilla Romestrand Καθώς το τέλος της σχέσης του με την Chelsy είχε, ήδη, αρχίσει να φαίνεται, ο Πρίγκιπας ήταν ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Έτσι, το 2010 είδε φως και.. μπήκε στη ζωή του η Νορβηγή τραγουδίστρια του γκρουπ «Eddie the Gun” η οποία, μάλιστα, φέρεται να απόλαυσε και πρωινό από τα χεράκια του Harry στο Πριγκιπικό του κρεβάτι. Η μεγάλη απόσταση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σχέση τους, που μετά από λίγους μήνες έληξε κοινή συναινέσει.

Florence Brudenell - Bruce Το 2011 ο Πρίγκιπας βρίσκει τον έρωτα στα μάτια του μοντέλου Florence Brudenell, με το οποίο διατηρεί μια φλογερή σχέση μέχρι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Τον Ιούνιο, τα Μέσα χαρακτηρίζουν «αχώριστο» το ζευγάρι που δύο μήνες μετά βρίσκεται κιόλας.. χωριστά. Πηγές αναφέρουν ότι αιτία του χωρισμού ήταν η απόφαση του Harry να μην δεσμευτεί σε μια σχέση ενώ η πλευρά της Florence αναφέρει ότι.. έπαιζε το ματάκι του Πρίγκιπα.

Mollie King Η Αγγλίδα τραγουδίστρια και μέλος των “The Saturdays” αποτέλεσε άλλη μια σχέση του Πρίγκιπα το 2012. Γνωρίστηκαν –έλα, πλέον, ξέρεις που- σε μπαρ του Λονδίνου γνωστό ως “Bunga Bunga”. Ίσως, η σχέση αυτή να είχε κρατήσει περισσότερο αν η Mollie δεν ήταν τόσο διαχυτική στα Μέσα μιλώντας, συνέχεια, για το ειδύλλιο τους. Προφανώς, δεν είχε καταλάβει ότι όσες έκαναν τα ίδια στο παρελθόν, είδαν γρήγορα την πόρτα της εξόδου.

Cressida Bones Αυτή τη φορά, η -ξαδέρφη του Harry- Πριγκίπισσα Ευγενία αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του και της νέας μακροχρόνιας συντρόφου του, Cressida Bones. Οι δυό τους εμφανίστηκαν μαζί σε συναυλίες και αγώνες rugby ενώ τράβηξαν τα φλας των φακών στις βόλτες που έκαναν τα 2 χρόνια που έμειναν μαζί. Πολλοί πίστεψαν ότι η Cressida θα γινόταν Πριγκίπισσα μέχρι που, το 2014, φίλη της αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν ήταν πλέον μαζί.

Camilla Thurlow Στο σημείο αυτό θα πρέπει να παραδεχτούμε την έφεση που έχει στα «κονέ» η βασιλική οικογένεια του Harry. Η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, επίσης ξαδέρφη του Harry, του γνωρίζει την τηλεπαρουσιάστρια Camilla Thurlow. Πηγές αναφέρουν ότι στα μάτια της όμορφης δημοσιογράφου ο Harry βρήκε τον απόλυτο έρωτα.. τόσο που σκεφτόταν πως αυτή θα ήταν η «μια», αφήνοντας στην άκρη τα ξέφρενα πάρτι και αλλάζοντας τις νεανικές του συνήθειες για χάρη της. Η μοίρα, όμως, δεν ήθελε την Camilla Πριγκίπισσα..

Ellie Goulding To 2011, o φαντασμαγορικός γάμος του William και της Kate επεφύλασσε μια νέα φιλική γνωριμία για τον Πρίγκιπα Harry, με την pop star Ellie Goulding. Πέντε χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2016, φήμες θέλουν τους δύο φίλους να δίνουν μια ερωτική νότα στη σχέση τους, με την Ellie μάλιστα να θεωρείται έγκυος. Παρότι το ζευγάρι δεν είχε μιλήσει δημόσια για την σχέση του, το «κοκκίνισμα» της τραγουδίστριας σε ερώτηση σχετική με τον Harry, τα είπε όλα.

Meghan Markle Στις αρχές του 2016 άρχισαν να εγείρονται φήμες για την σχέση του Πρίγκιπα με την διάσημη ηθοποιό. Λίγους μήνες μετά, το Παλάτι έκανε μια σπάνια δημοσίευση ζητώντας από το κοινό και τα Μέσα να μην παρενοχλούν τόσο την ίδια την ηθοποιό όσο και την οικογένειά της. Όσο κι αν προσπάθησαν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή, οι δυό τους εντοπίστηκαν σε κοινές διακοπές στην Αφρική, λίγο πριν εμφανιστούν μαζί στον γάμο της Pippa Middleton. Μετά την επίσημη γνωριμία της Meghan με την Βασίλισσα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον βασιλικό του αρραβώνα.

Κάπως έτσι, έχουν ήδη αρχίσει οι ετοιμασίες για τον πολυαναμενόμενο γάμο της χρονιάς..

Δες επίσης:

Ο πρίγκιπας Harry κάλεσε στον γάμο του μία ακόμη πρώην σύντροφο