Ο πρίγκιπας Harry κάλεσε στον γάμο του μία ακόμη πρώην σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry κάλεσε στον γάμο του μία ακόμη πρώην σύντροφο

Και σίγουρα ξέρεις για ποια λέμε

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στον γάμο που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας στις 19 Μαΐου, και φυσικά αναφερόμαστε σε αυτόν του πρίγκιπα Harry και την αγαπημένης μας πια, Meghan Markle. Οι ετοιμασίες κορυφώνονται ολοένα και περισσότερο και κάθε ημέρα έχουμε και μία καινούργια είδηση, η οποία πάντα θέλει τον σχολιασμό της. Και επειδή η συγκεκριμένη αναφέρεται σε ένα παλιό κομμάτι της ζωής του πρίγκιπα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Πριν από περίπου έναν μήνα σου είχαμε γράψει για ένα μεγάλο φάουλ του Harry, το οποίο είχε να κάνει με τις πρώην συντρόφους του Harry - Chelsy Davy και Cressida Bonas- που όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει τη Meghan. Κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου λοιπόν. Κυκλοφόρησε πως ο πρίγκιπας προσκάλεσε στον γάμο του και τις δύο κοπέλες, δείχνοντας μας πως είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός.

Και ενώ στην αρχή μας φάνηκε κάπως άσχημο για την Meghan, τελικά αναθεωρήσαμε και σκεφτήκαμε πως η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα δύο κορίτσια και αντιθέτως αυτή η πρόσκληση στις πρώην την τιμά αρκετά. Κάπως έτσι λοιπόν, έναν μήνα μετά μαθαίνουμε πως ο Harry προσκάλεσε μία ακόμη πρώην του στο γάμο και αυτή δεν είναι άλλη, από την Ellie Goulding.

Η 31χρονη τραγουδίστρια και ο πρίγκιπας έχουν παραμείνει δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι μετά το σύντομο φλερτ τους και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι απίστευτα ενθουσιασμένη που θα παρευρεθεί στον γάμο του με τη Meghan. Εντάξει, μπορεί να σου ακούγεται περίεργο κάπως, όμως απ’ ό,τι φαίνεται τόσο ο Harry, όσο και η Meghan είναι αρκετά προχωρημένοι. Υπομονή ως τις 19 Μαΐου λοιπόν, πλησιάζει!

Διάβασε ακόμη:

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για τον βασιλικό γάμο