Αυτή η δήλωση του Jamie Dornan θα σε κάνει να τον ερωτευτείς περίπου 1 εκατομμύριο φορές περισσότερο

Αυτή η δήλωση του Jamie Dornan θα σε κάνει να τον ερωτευτείς περίπου 1 εκατομμύριο φορές περισσότερο

Πόσο κοστίζει είπαμε το εισιτήριο για Ιρλανδία;

Ο Jamie Dornan δεν ανήκει στους ζεν πρεμιέ που θεωρούν τον εαυτό τους "κακό παιδί". Αντιθέτως, ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως λατρεύει τη δέσμευση και την οικογενειακή θαλπωρή και πως οι καλύτερες στιγμές της ζωής του είναι αυτές που περνά δίπλα στα δύο του παιδιά (*λιώνουμε*).

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, λοιπόν, που έγινε γνωστός από το ρόλο του ως Christian Grey (*ξαναλιώνουμε*) στο Fifty Shades of Grey, μίλησε στο αγγλικό Marie Claire για όλα. Για την ταινία, για τη σειρά "The Fall", όπου πρωταγωνιστεί, για τα επόμενα projects του και φυσικά, για την προσωπική του ζωή.

Δες ακόμα:

OMG: Το trailer του Fifty Shades Darker μόλις βγήκε και είναι ΚΑΥΤΟ!

Εμείς, ξεχωρίσαμε δύο κομμάτια από τη συνέντευξή του. Στο ένα μιλά για το αν του αρέσει ή όχι το γυμναστήριο και στο άλλο αναφέρεται στη ζωή του ως παντρεμένος.

Του αρέσει, λοιπόν, το γυμναστήριο; Απλά δεν το καταλαβαίνει. "Κοιτούσα ένα γυμναστήριο και υπήρχε μια τεράστια σειρά από ανθρώπους πάνω σε διαδρόμους. Σκέφτηκα, 'τι περίεργο είδος που είμαστε. Σαν ποντίκια πάνω σε ένα τροχό, δεν είναι καθόλου διαφορετικό. Εγώ προτιμώ το έξω, σε στυλ Rocky 4, να σηκώνω δέντρα και τέτοια!", είπε, σχολιάζοντας με χιούμορ το πώς διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

Πώς αισθάνεται που δεν είναι πια single και πώς του φαίνεται που είναι πατέρας; "Απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά, βέβαια, ο κόσμος κυνηγά την οικογένειά σου και σχολιάζει πράγματα. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να αποσυρθώ από τα social media. Λένε πολύ άσχημα πράγματα για τους αγαπημένους σου και γίνεται πολύ γρήγορα αυτό... αλλά ναι, η ιδέα του να είμαι single με κάνει να ιδρώνω από το άγχος!", δήλωσε ο ηθοποιός. "Θέλω να είμαι παρών πατέρας και έχει τύχει να βρεθώ πολύ μακριά και από τα δύο μου παιδιά. Κάποιες φορές νευριάζω που έπρεπε να δουλέψω τόσο νωρίς μετά από τον τοκετό της γυναίκας μου, γιατί θέλεις να είσαι εκεί όσο περισσότερο γίνεται", ανέφερε ο Dornan.

Καρδούλες παντού.

tumblr nj01pfzHNo1txpkqvo1 500