Το απόλυτο σκάνδαλο: Η Angelina Jolie είναι ένα βήμα πριν εκθέσει τον Brad Pitt ανεπανόρθωτα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το απόλυτο σκάνδαλο: Η Angelina Jolie είναι ένα βήμα πριν εκθέσει τον Brad Pitt ανεπανόρθωτα

Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το κάνει

Η Angelina Jolie φαίνεται, πως έχει χάσει πια κάθε έλεγχο, αφού η επόμενη κίνηση της πιθανότατα θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στο Hollywood και ο Brad ίσως και να μην ξέρει που να κρυφτεί.

Φήμες αναφέρουν, πως η 41χρονη ηθοποιός σκοπεύει να γράψει μία αυτοβιογραφία σχετικά με τον εφιαλτικό -όπως τον χαρακτηρίζει- γάμο της με τον Brad, τις βίαιες εναλλαγές στη διάθεση του κ.ο.κ.

«Το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι να προστατέψει τα παιδιά της», ανέφερε μία πηγή αρχικά και συνέχισε: «Αισθάνεται ότι είναι η κακιά της υπόθεσης και αυτό δεν είναι σωστό».

Η Angelina Jolie ισχυρίζεται πως για την καταστροφή του γάμου τους φταίει ο ίδιος ο Brad. Αποκάλυψε μάλιστα, πως εκείνη ποτέ δεν ήθελε να παντρευτεί τον Brad και μισούσε απίστευτα τον τρόπο με τον οποίο ενθάρρυνε τα παιδιά, ώστε να της ασκήσουν πίεση, προκειμένου να πει το ναι.

Οι ανασφάλειες του ήταν επίσης ένα πολύ σημαντικό ζήτημα γι’ αυτό και ενέδωσε, ελπίζοντας πως θα σταματήσει να ζηλεύει, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Πρόσφατα μάλιστα συνέβη και το ατυχές γεγονός με τον Maddox στο ιδιωτικό jet, που ξεχείλισε το ποτήρι και ανάγκασε την Angelina να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Θα μπορούσε κάποιος να πει, πως τα απομνημονεύματα της είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ασφαλές μέρος για τα παιδιά της.