Και μαζί και χώρια! Το πρώην ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά την επανασύνδεση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Και μαζί και χώρια! Το πρώην ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά την επανασύνδεση

Παράτησε τον φίλο της για τον πρώην άντρα της

Όταν μπαίνεις σ’ ένα site και βλέπεις πως η ηθοποιός παράτησε τον φίλο της για τον πρώην άντρα της, σου ακούγεται κάπως αστείο, όμως σαφέστατα και σε τρώει η περιέργεια να μάθεις τι, πως και γιατί.

Ο τίτλος λοιπόν αυτός ή μάλλον η εισαγωγική πρόταση είναι πέρα για πέρα αληθινή, αφού ισχύει, πως η γνωστή ηθοποιός σκέφτεται να είναι και πάλι μαζί με τον πρώην άντρα της, μιας και παράτησε μέχρι και το φλερτ της γι’ αυτόν!

Όλα αυτά τα περίεργα λοιπόν συμβαίνουν στην οικογένεια Gwyneth Paltrow και Chris Martin. Το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια χωρισμένο, ωστόσο το διαζύγιο τπυς βγήκε πριν από τρεις μήνες. Και μετά την οριστικοποίηση του αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδίδει το RadarOnline θέλουν το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί, κανονικά και όχι μόνο για χάρη των παιδιών.

f74db7160d0bfbce5e0c04bd24ff7090

Στο διάστημα που ήταν χωρισμένοι και οι δύο είχαν κάνει από μία σχέση. Ο Chris Martin με τη Jennifer Lawrence και η Gwyneth Paltrow με τον Brad Falchuk, με τον οποίο ήταν μαζί μέχρι και πριν από λίγο καιρό, αφου οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον παράτησε για τον Chris.

Gwyneth Paltrow Chris Martin Marriage Reunited pp

Τα ‘χουν τα θεματάκια τους κι αυτοί οι stars πάντως. Για να δούμε, θα υπάρξει επανασύνδεση τελικά;